Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Ağustos 2022, 18:53   #14
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 6. Haftanın Konuğu Sakil

Alıntı:
Sakil kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
İyiyim ama yorgunum.. Sen nasılsın?
Bu taht kavgaları GOT'u gececek gibi duruyor Ben keyif alıyorum.
30 ağustos... söz ağızdan bir kere çıkar. Bir günlüğüne hediye edeceğim aman iç savaş çıkarıp tahtıma elleşme, hediyeye ihanet edeyim deme planların varsa simdiden sil onlari aklından.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Ben bir plan yaparsam; bu, o kadar basit ya da tahmin edilebilir mi olur sence? Aşk olsun. Bak beni hiç tanıyamamışsın, iyi ki sorularımdan biri beni anlat değildi. Ehehe. Merak etme, bizde hediyeye ihanet olmaz.

Alıntı:
Sakil kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Forumun iceriklerini kapsamlı inceleme sansım olmadı, ancak sunu biliyorum kopyala yapıstır forumlarla dolu her yer. Bunu degiştirebilecek insanlar mevcut burada.
Teknik olarak suanda yeni xenforo tarzı forumların daha iyi olduğunu dusunuyorum. Özellik açısından daha geliştirilebilir güncellemeleri daha yeni.
Tabi yıllardır bullettin kullanan birisi olarak da buranın özelliklerini de seviyorum.

Önerilerime gelirsek bunu tamamen samimiyetine sığınarak söylüyorum.
Teknik anlamda bir öneride bulunmayacağım baska bir sey söyleyeceğım; forumun en alt kısmında bulunan hukuki aydınlatma metni hic hos durmuyor. Devamini oku gibi bir sey yapilabiliyorsa.. cok güzel olur.
XenForo'nun gelişmişliğine ve modern, responsive arayüzüne sonsuz saygı duyuyorum. Bunun aksini söylememekle birlikte sana bu konuda katılıyorum. Bazı arkadaşlar inatla ve ısrarla vBulletin kullanışımızı bir XenForo düşmanlığı ya da tabir-i caizse gericilik olarak yorumluyor. Hayır, bu böyle değil. vBulletin 3 serisi 2008 yılında kodlandı, üzerine çıkardıkları 4 ve 5 sürümleri berbattı. XenForo ise gün be gün gelişiyor. Dolayısıyla sene 2008'de kodlanan bir yapı ile 2022'de dahi üzerine koyarak devam eden bir yapı asla aynı kulvarda yarışamaz, kıyaslanamaz. Ancak bunun bir de alışkanlık boyutu var ki senin de takdir edeceğin, katıldığın üzere forumları vBulletin 3 ile sevmiş ve benimsemiş nesiliz. (Evet, sen benden küçüksün ama birkaç kuşak gider bu. ) Dolayısıyla XenForo bir forum biz eski forum müdavimlerine vBulletin 3'ün tadını vermeyebiliyor. Israrcılığımız yeni yazılıma adapte olamayacağımızdan değil, biraz da kullanıcı geri bildirimleri bazında bundan kaynaklanıyor.

Ben o footerdaki aydınlatma metnini hiçbir forumdan almadan özgün yazmıştım, her yer birbirinin kopyası çünkü ve hukuki olarak siteyi zora sokabilecek hatalı ibareler var. Örneğin; forumu içerik sağlayıcı olarak kabul ettiğin vakit içeriklerden sorumluluğunun doğduğunu da ikrar etmiş oluyorsun. Oysa kanunun lafzından yola çıkacak olursak forum siteleri içerik sağlayıcı değil, yer sağlayıcıdır. Bunun idari yükümlülüğü boyutunda da BTK'dan onaylatılması ayrıca bir gereklilik diyebilirim. Onu hazırlarken @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ile biraz büyüklük ayarı çekmiştik, rahatsız edici olduğunu ilk dile getiren sensin ve elbette ki bunu yanlış anlamadım. Bir ara ona bakalım, olmazsa ayrı bir iç sayfa oluşturup oraya yönlendirme yapalım. Öneriden kastım ve senden beklentim de tam olarak böyle bir şeydi. Teşekkür ediyorum. ^^

---

Sana soru soracaktık değil mi ya? Soralım. Okulu bitirdikten sonra akademik bir kariyer planın var mı? Yüksek lisans, ikinci üniversite vs. gibi? Yoksa son finali verdikten sonra bu defter benim için kapansın kafasında mısın?

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.