Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Can kim? ForumZirve.Net'in alan adı sahibi benden önce iki kişidir. İlk sahibi Master (Fatih) ki o adamın gerçek adının Fatih olduğundan şüpheliyim, whois bilgilerinde hep Hüseyin diye biri yazıyordu sonradan aktif ettiği domainlerde de. Bir sonraki sahibi ise Kronik Depresif (Mehmet) idi. Kronik'in ticari ahlâkına her türlü kefil olurum ama Master'dan beklerim. Okursa @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] de ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır ancak eski defterleri çok da kurcalamaya gerek yok. O domainin Can diye bir sahibi olmadı diye biliyorum. Yine de bu konuyu özelden detaylandırabiliriz istersen.
Sonuçta adıma kayıtlı bir domain olduğundan herhangi aydınlanmamış bir kara lekesinin kalmasını istemem. Dediğim gibi veritabanı kopyalanarak Kronik Depresif'e satılınca o da sıfırlayıp baştan kurmaya çalıştı. Sonra da işlerinin yoğunluğundan 2019 yılbaşında (31 Aralık 2018) ben satın aldım. Bundan sonrası için de her daim ForumAdasi.Com'a yönlü şekilde kalacaktır.
|
Gerçek adı Fatih mi değil mi emin değilim.Büyük ihtimal domain kendi adına kayıtlı değildi. @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] nickini anımsıyorum ama nereden bilmiyorum.Can diye birini tanımıyorum. Forum adı değil de başka türlü kazıklanmış olabilir arkadaş. Zirve 2016 sonrası kapalı bir forum sayılır. 2016 öncesi de yavaş yavaş unutuyor insan.6 7 seneyi geçmiş.