22 Ağustos 2022, 15:40
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Kapak Sözler
![](https://i.hizliresim.com/VGRDGV.png)
- Dur hemen gitme! Daha ömrümü yiyecektin.
- Kime dünyamı versem dünyamın içine etmesini çok iyi biliyor.
- Beni başkalarına bırakma, görürsen dayanamazsın.
- Ağır geliyorsa benimle yaşam kapı orada ikile paşam.
- Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder.
- Arkamdan konuşanların hepsi arkamda takılmaya devam etsin…
- Otobüsün bile peşinden koşmadım. Sen kimsin?
- Kusura bakmayın, kusurlarınıza bakın!
- Bizi gömmeye çalıştılar ama tohum olduğumuzu bilmiyorlardı.
- Teknik servis miyim ki bütün arızaları ben düzelteyim.
- Sahne senin devam et ben çıkmayım dua et.
- Canım, karakterin yere düşmüş onu bir alıver oradan.
- Dünya âleminin derdi ben olmuşum, demek ki zamanında iyi koymuşum.
- Bana kalbimdesin deme, bilirsin kalabalıkları sevmem.
- Sana biraz adam ol diyeceğim seni de zor durumda bırakmak istemiyorum.
- Yokluğunun iki yakasını bir araya getirip; varlığını ilikler misin ömrüme.
- Neden mutlu olamama bozuluyorsunuz ki; bana doğan güneş siz batıyor mu?
- Yok, artık sana ait tek zerre bünyemde. Sen koca bir hiç oldun bende, ettiğin tek cümle ile!
- Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın. Çünkü öteki tarafta bulaşık yıkatmıyorlar. İlhan Berk
- Ben kimseye beni sevsin diye soytarılık yapmam. Ya sever bildiği gibi, ya gider geldiği gibi.
- Yol gidenindir, her gidenin ardından ağlayamam! Maalesef benim yüreğim ahır değil her öküzü oraya bağlayamam.
- Zor severim ama çok severim! Gerekirse ölebilirim hak edene değeri neyse veririm, yanlışını görürsem tarihe gömerim…
- Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar, sorun atlıkarıncalar değil, arkamdan dönüp duran dönme dolaplar.
- Doğru zamanda gelen yanlış insana tanıdığın şansı, yanlış zamanda gelen doğru insana tanımadığın sürece üzülen hep sen olursun!
- Arkamdan konuşan insanlar, konuşmaya devam edin. Küçük insanlar konuşur, büyük insanlar konuşulur.
- Yanlış kişiye “senden elektrik aldım” dersen, nasıl biri olduğunu sana faturayı kestikten sonra anlarsın!
- Siz kumarda kazanan aşkta kaybeder yalanına inanın! Unutmayın ki; kumarda kazananlar aşkı satın alıyorlar.
- Hayatınızdan çıkarttığınız bir kişi size “benim gibisini bulamazsın” derse eğer, ona şu üç kelimeyi söyleyin: Amaç bu zaten!
- Kızlar erkeklerin “gelirlerine” erkekler kızların “giderlerine” baktığı sürece, biri gelir biri gider.
- Herkes pinokyo gibi insana dönüşme şansı bulamadı, kimileri hala odun kaldı.
- Ne kralına giderim, ne alayına… Bir durum varsa kralı da gelir ayağıma alayı da…
- Değmeyen birine dönüp bakmam. Adamsa notunu hayvansa otunu verir giderim.
- Lafa gelince fena esersiniz, icraata gelince pamuk şekersiniz.
- Senin marka olduğun yerde etiketi ben koyarım!
- Kaç promil eder şerefin? Söyle ona göre kaldırayım kadehimi!
- Ben sana küfür edemem, küfür bile hak edene yakışır.
- Minareden düşenin parçası bulunur, bulunur da; gönülden düşenin parçası bulunmaz.
- Bazen diyorlar: Çok ağır konuşuyorsunuz. Napalım şerefsizlik yapana şiir mi yazalım?
- Ben en azından katilimi tanıyorum. Fakat sen bir gün sevilmediğin bir yürekte, kim vurdu ya gideceksin.
- Dur beynimi çıkarayım da eşit şartlarda konuşalım demek istediğim insanlar var.
- Ne kadar sevdin diye soruyorlar. Hep aynı cevabı veriyorum, “HAK ETMEDİĞİ” kadar.
- Oralarda benden yok bir düşünsen anlarsın. Buralarda senden çok var görsen şaşarsın.
- Dilerim ki, bir gün benden yana şikâyet ettiği ne varsa onlara muhtaç olmasaydın.
- Sildim hayatımdan saçma insanları sadece önümdeki gerçeklere bakıyorum.
- Sen! Pardon siz mi demeliydim? Siz kaç yüzlüydünüz? Ben yanlışlıkla hanginizi sevdim?
- Aşkı tahteravalli olarak düşünün. Birinin sevgisi ağır basarsa diğerinin kıçı kalkar.
- Canımı yakacak kadar cesareti olanın, sonuçlarına katlanacak kadar da gücü olmalı.
- Üzülme, seni unuttuğumu sandın, her köpek havladığında aklımdasın…
- Gidiyor musun? Git! Soytarısı terk etti diye, kralın sarayı yıkılmaz.
- Esmeyi bilmedikten sonra rüzgâr değil fırtına olsan ne yazar.
- Çok laf sokuyorsun diyorlar ne yapayım hayatıma burnunu sokanlara şiir mi yazayım.
- Bize yeni düşmanlar lazım. Eskileri hayranımız oldular.
- Erkekliğin gücü bir kadına vurmakta değil; 1 kadına vurulmaktadır.
- Bir gün bana gel diyeceksin. Söz geleceğim. Ama görmezden.
- Seni öyle bir severim ki; akşam akşam gündüz olursun içimde…
- Adımı avucuna yaz hatırladıkça yalarsın.
- Nerede beni unuttuysanız orada kalın tekrar gelip alamam sizi.
- Egosunu öyle beslemiş ki; karakteri aç kalmış.
- Salatada seni arıyor gözlerim. Bir hıyarın yokluğu böyle hissedilir işte.
- Piyangonun sana çıkmadığına çok şaşırdım hâlbuki bütün numaralar sendeydi.
- Siz benim tellerime, hangi notadan vuruyorsanız, ben o makamdan çalıp söylerim… Sıkıntı yok.
- Endamın yetmez, beyin şart şekerim.
- Attığınız ya da atacaklarınız kazıkları saklıyorum, saklıyorum ki gün gelip bana döndüğünüzde sizi ağırlayacak yerim olsun.
![](https://i.hizliresim.com/VGRDGV.png)
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
Alıntı
|