Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2022, 14:52   #2
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Yalnızlık Sözleri

• İnsanın insana verdiği en değerli şeydir yalnızlık. (Edip Cansever)
  • Kendimize uzak bir rüzgarız biz, üzerine kus konmayan ağaçlar gibi durduğumuz yerde olur gideriz. Bir başka alemde kendimiz olmadan eseriz.
  • Yalnızlık ne mavi derinlikleri olan denizlerde nede sıcak çöllerde olmaktır, yalnızlık bu şehirde sana ulaşamamaktır unuttun diye.
  • Bir gece kapını çalarsa yalnızlık, açma bırak dışarıda kalsın, hayat ne kadar zor ve acımasız olsa da hayatı öyle mutlu yaşa ki kapıdaki yalnızlık yalnızlığından utansın.
  • Yalnızlık, sizin size yokuşunuzdur. (Hasan Ali Toptaş)
  • Hep korkarız yalnızlıktan ama bil ki yalnızsan; yalancı arkadaşların, ikiyüzlü dostların ve çekip gidecek bir sevgilin olmaz.
  • Yalnızlığım kendime güzelim senin aşkınla hitap düşmüş bedenim, geleceğe umutsuz bakıyor gülüm…
  • O kadar yalnızım ki sıradaki şarkı bir sonraki şarkıya gelsin.
  • Yalnızlık meşakkatli iş… Kendi kendine konuşmak neyse de cevap vermek bir hayli zor oluyor.
  • Yalnızlık tek kelime, söylenişi ne kadar kolay. Halbuki yaşanması o kadar zordur ki. (Goethe)
  • Bir çiçeğin açmak için sebepler bulduğu gibi yasama dair sebepler bulmak için yaşıyorum. Eğer bir gün gelirde yasamak için bir sebep bulamazsam ölmek için bir sebep bulmuşum demektir.
  • Yalnızlığı soruyorlar; yalnızlık bir ovanın düz oluşu gibi bir şey. (Cemal Süreyya)
  • Aklımdaydın gün geceye devrildiğinde, gece uzundu, yağmurluydu, hava soğuk sen uzaktın! Oysa bir sen vardın içimi ısıtacak.
  • Yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım, yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimse olmadığı için yalnızım ben. (Ahmet Altan)
  • Boş odamda yine ben ve sana bestelediğim şarkılarla baş başa kaldım ben yine sensiz ve yine yalnızım sevgilim.
  • Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakipti çünkü sen benim için daima tektin.
  • Geceleri başlar sözlerim sabaha kadar yalnızlığım beni derinden yaralar sitemim sana değil sevgilim sitemim hayata!
  • Eğer bir kişi yalnız olmayı beceremiyorsa, başkalarıyla bir arada olmayı da becermez. (Michel Foucault)
  • Hatırla sevgili; beni nasılda bırakıp gitmiştin! Sen yokken ben yalnızlıkla tanıştım.
  • Sonunda yalnız kalacağımı bilseydim seni değil, hayallerle yaşamayı tercih ederdim.
  • Değeri bilmeden yalnızlığından kurtulmak istiyorsan; kurtulsan da yalnızsın. (Aziz Nesin)
  • Yalnızlık, en içimizdedir. (Oruç Arouba)
  Alıntı