Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2022, 14:53   #3
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Yalnızlık Sözleri

• Yokluğun sırtıma saplandı bir bıçak gibi akıtır tasa, toprağa kanımı dünya seninle aydınlık ve güzeldi simdi bin güneş doğsa götürmez karanlığımı.
  • Gecenin ıssız karanlığında ümitlerimin tükendiği anda tek kişi istiyorum yalnızlığıma.
  • İnsanlar köprü kuracakları yerde duvar ördükleri için yalnız kalırlar. (J.Newton)
  • Yalnızlıkla ilgili en duygulu mesajları sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz. Sosyal ağlarda da paylaşabileceğiniz bu sözler yalnızlığınızı anlatacak;
  • Yağmur altı gecelerim ve sonra sabah uyanırım başımda ağır bi ağrı. Ruhum kimi yendi yada kime yenik tek başıma kaldığımda basım öne eğik.
  • Sen bensizliğe alışmışsın ama ben beni sensiz düşleyemiyorum!
  • Yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsa yalnızlık olmaz. (Özdemir Asaf)
  • Bir insan en olmadık şeylere dahi gülebiliyorsa yalnızdır.
  • Ey yalnızlık! Herkesin koynuna girip çıkarsın da, bir tek benimle mi düzenli bir ilişkin var? (Ece Ayhan)
  • Sevilmeyen bir insan her yerde ve her şeyde yalnızdır. (George Sand)
  • Her aya baktığında beni hatırla, yıldızlar gözlerine takılırsa gözlerine baktığımı sakin unutma, avuçlarına bir yaprak düşerse sakın bırakma akşam olup gün battığında ışıklar yanıp, ay çıktığında gözlerine uyku dolup taştığında benim de seni sevdiğimi ve özlediğimi sakın unutma…
  • O kadar yalnızım ki sıradaki şarkı bir sonraki şarkıya gelsin.
  • Kim bilir kimler var şimdi kalbinde…sen beni unuttun çoktan belki de…ben hala yaşarım eski günlerde…her şeyde sen varsın unutamadım…
  • Ellerinin sıcaklığı nerde, hani nerde gülen gözlerin, şimdi yalnızım şimdi sensiz bin parçayım.
  • Yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan iyidir. (Bukowski)
  • Yalnızlık, insanın çevresinde insan olmaması demek değildir. İnsan kendisinin önemsediği şeyleri başkalarına ulaştıramadığı ya da başkalarının olanaksız bulduğu bazı görüşlere sahip olduğu zaman kendisini yalnız hisseder. (Carl Gustav Jung)
  • Çok vagonlu bir trende her istasyonda yeniden başlayan çok seferli bir yolculuktur yalnızlık!
  • Yalnızlık sana gelirken yolları günlerin ardında bitirmek; senden giderken yollarda “ömrümü” bitirmektir.
  • Alışamadım sensizliğe, alışamadım senin çekip gitmelerine ve maalesef alışamadım gülmeye özür dilerim hayat yine yalnızım…
  • Benim yalnızlığım seni getirmeli gecelerde ılık bir yaz gecesi katran karası yüzün kah yaşanmışlığa, kah yaşanacaklara bir küfür savurmalı kafa tutmalı dalga dalga vurmalı gerçekler yüzüne dönüp ardına bakmalı korkmamalısın bir kez daha, bir kez daha demelisin.
  • Yalnızlık meşakkatli iş. Kendi kendine konuşmak neyse de, cevap vermek bir hayli zor oluyor.
  • Yalnızlık, adını bile bilmediğim bir yabancıydı; bugünlerde ise onunla beraber uyanıyoruz.
  • Gecenin karanlığı odama vuruyor, yaşadıkça yalnızlığımı hissediyorum, öyle acı veriyor ki bana, acımı kadehlerle paylaşıyorum.
  Alıntı