Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Ağustos 2022, 14:54   #14
la vida no es justa
Eftamintokoftiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Sevgi ile alakası olmayan günlük.

Biraz da siyaset..

hdp Kemal Kılıçdaroğlu ya da Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı söz konusu olduğunda destek vereceğini ama Mansur Yavaş'ın adaylık durumunda destek vermeyeceğini net bir şekilde belirtti.
Burada altılı masanın Mansur Yavaş'ın oy oranına bakıp hdpsiz bir şekilde kazanıyor oluşuna win win deyip yola çıkmasını ve açıklamasını umuyorum ama umduğumun olmayacağını da biliyorum. Seçimi bu altılı masa ve hdpnin oylarıyla kazanırsınız ama millet kötünün iyisi deyip oy vereceğini düşünüyorum ve seçiminde her iki taraf için çok kolay bir şekilde kazanılacağını da düşünmüyorum. Karşınızda 20 yıldır bu ülkeyi yöneten kesim ve karşılarındaki en yüksek oy potansiyeli olan partinin 20 yıldır bu kesime karşı seçim kaybetmesi varken halkın ne istiyor oluşuna kulak vermek yerine hâlâ bir şeyler ve birilerini mutlu etme peşine düşmelerine anlam veremiyorum..
Mansur Yavaş'a akp,chp,iyi parti,mhp,deva,gelecek,zafer,saadet,yeniden refah,memleket partilerinin hepsinden oy geleceğini herkes biliyor. Terör örgütüyle ne kadar birlikteliği olmadığını savunsalar da bir terör örgütü olduğunu dahi söyleyemeyen partiyi bu duruma dahil etme çabaları why why why?

NO RESPECT F**K PEACE.