Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Ağustos 2022, 20:41   #2
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Şarkıcı Gülşen tahliye oldu

Gülşen'in tek hatası, sahnedeyken bu şakayı yapmış olması.
Bu şekilde bel altı şaka ben yapmam ama yapanlar hiç mi yok sanki, hiç mi genellemeye yapanlar yok arkadaşlar arasında. Az biraz empati yapalım. Toplumun duymayacağı şekilde insanlar ne dedikodular yapıyor, birilerinin arkasından ne küfürler ediyor. Normalde kişinin yüzüne küfür etsen mahkemelik olursun değil mi?
Gülşen'in de tek hatası şakasını toplum içinde yapması oldu.
Söylediklerini tasvip etmiyorum tabi, çocukların dahi takip ettiği bir şarkıcının konuştuklarına dikkat etmesi lazım. Büyük bir gaf yaptı ama sonucu ağır oldu.

Aslında bu durum bu kadar büyümezdi belki ama kılık kıyafetinin de büyük bir etken olduğunu düşünüyorum ki, şu an aldığı ev hapsi cezası da, düşüncelerimi doğruluyor biraz.
He ben şarkılarını dinler geçerim (ama şu an kileri değil eski 90 lı yıllar şarkılarını) beni giyimi falan alakadar etmez. Giyimini teşhircilik olarak görüyorum, adamların kucağına oturmalar falan, bu da şahsi fikrim ama herkesin her şeyi yaptığı bir ülke de, Gülşen'in kıyafetinden de bana ne? Alan memnun, satan memnun hesabı. Dinlemeye gidenlerin hoşuna gidiyor, alıyorlar biletlerini gidiyorlar. Sevmiyorsanız, rahatsız oluyorsanız gitmezsiniz konserine, açmazsınız şarkılarını olur biter.
Otur evinde çocuğunu bak demişler açıkçası
  Alıntı