Yanıt: Ümit Özdağ: Türkiye'de iç savaş çıkacak
Ben senin gibi düşünmüyorum en azından Ümit Özdağ konusunda düşünmüyorum. Adam muhalefetin de muhalefeti iyi yapmadığını dile getiriyor ve eleştiriyor ha bu konuda da şuna karşı çıkıyorum bana göre muhalefette en azından altılı masada bence ekonomi ile en iyi muhalefet yapan parti deva partisi.. Ali Babacan'ın en iyi olduğu konu o gerçi belki de o yüzden iyi yapıyorlar. Ümit Özdağ'ın bana göre tek bir seçim sözü var o da mülteciler gidecek. Ekonominin de buna dayanarak düzeleceğini düşünüyor. Bana göre öyle değil ama aramızda mülteciler gitsin de ekonomi böyle de devam edebilir gibi düşünenler olabilir. Ben çok daha partinin açılıp seçenek olmasına karşı değilim. Seçeneğimiz artıyor. Şu an zaten sokaktaki 9 yaşındaki çocuk da doğruyu konuşuyor. Doğruyu bilmeyen insan yok. Başa gelenin yanlış yapma lüksü yok. İnsanların en çok işine ne gelirse onu seçecekler(muhalefet için konuşuyorum)
Ümit Özdağ'a geri dönecek olursak mülteciler konusunda çok kararlı. Mülteciler konusunda onun kadar kararlı olan bir muhalefet partisi veya başkanı var mı? Ben denk gelmedim o yüzden soruyorum. Göndereceğiz demiyorlar. Ya kalacaklar gibi ya da göndermek zorunda bırakacağız gibi konuşuyorlar. En azından benim anladığım bu. Yanlışım varsa aydınlatırsan sevinirim ki umarım yanlışım vardır.
|