Sevgili Başak; Eylül ayına damga vuracak konu Merkür Retrosu olacak. Merkür Retrosundan dolayı; maddi kaynaklarınızla ilgili önceden planladığınız konular tekrar gündeminize gelebilir ve belirsiz konularda karar alabilirsiniz. Ama bu dönemde yepyeni bir işe başlamak, yepyeni bir anlaşmaya imza atmak için uygun bir dönemde değilsiniz. Eğer maddi konuları içeren yeni bir anlaşma yapacaksanız da dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Daha sonrasında revize etme ihtimaliniz yüksek olacaktır. Ayrıca eski ilişkiler de tekrar karşınıza çıkabilir. 10 Eylül Dolunayı ile; partner, aşk, ilişki ya da ortaklıkla ilgili ani sürprizler gerçekleşebilir. Partner ya da ortakla yurt dışı planı, eğitim kararı, seyahat kararı alabilirsiniz. Ama bu dönemde sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Eğer bekarsanız evlilik kararı alabilirsiniz. 26 Eylül Yeni Ayı ile; maddi kaynaklarınızı etkileyen güçlü adımlar atabilirsiniz. Yeni ay ile iş anlaşmaları gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca aşk, çocuk hobi, eğitim konularında da güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir Eylül ayı dilerim.