01 Eylül 2022, 17:34
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Ben bu cihana sığmazam
Alıntı:
Eftamintokoftiden kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Kurtlar vadisi ilk 97 bölüm diye bir gerçek var ortada.. çukur vb. diziler için bu yorum yapıldıysa sorun yok ama oğlum bunları izleyip silah takacak beline kafasıyla herhangi bir netflix filmi izleyip oğlum bunları izleyip vur****cak kafası bir gün umarım bu ülkede son bulacak.. Viski içilir sansürlenir, bok denir sansürlenir biz de mafya dizisi astım kestim ben seni yendim yorumlarıyla drama queen tayfaya hizmet etmeye devam edip tv sektörünü 45+ tayfaya bırakıp çekilelim.
Bir sektör bu ne tutuyorsa onu yapıyorlar.. izleyip izlememek bizlerin elinde. Tek bir tuşla geçebildiğimiz kanalları çok da abartmamak lazım.
Dizi kötü olur kötü deriz eleştiririz de neyse ya yazarken kafamın içindekileri yazmaya çalışmaktan üşenip vazgeçtim..
(Bu arada televisyon izlemiyore sadece haberler o da ahaber sizlere de tavsiye ederim sinir katsayısını arttırıyor direnç kazanıyorsunuz.)
|
Kurtlar Vadisinin ilk 97 bolumu, ABD de yapilsa idi 2.Godfather okur, dunya yikilirdi.
Kv sadece mafya dizisi degil, siyaset, tarih, akil ve gundemi takip eden bir diziydi.
Ama sonraki pusu, yok eskiya bilnem neye ne olmaz gibi sacma sapan diziler tamamen ici bos ve gereksiz diziler.
Ne senaryo var, ne kurgu var. Takim elbise giyip, masada ahkam ve racon kesen, ona buna ates eden, sacma salak racon kesen diziler.
Bir aga dizileri furyasi vardi, sonra siveli diziler. Simdi de mafya.
Bu bildigin kalitesizlik yansimasidir.
Not: eskiden bizde Super Baba, Sicak Saatler gibi diziler vardi. Elin adami Breaking Bad, The X-Files gibi diziler yapiyor. Bizde ise dizilerden kalitesizlik akiyor. Aslinda dedigin gibi. Halk bunu istiyir, cunkubkalite her yonden asagida artik malesef.
------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
|
|
Alıntı
|