Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Temmuz 2022, 02:46   #7
la vida no es justa
Eftamintokoftiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Ümit Özdağ: Türkiye'de iç savaş çıkacak

Tek merkezden yönetiliyor mu yönetilmiyor mu emin değilim her şey olabilir bu Türk siyaseti sonuçta.. Ama şunu biliyorum ki muhalefeti sen ben muhalefetten daha iyi yapıyoruz.. Belki biz halkın ta kendisiyiz bu yüzden daha iyi yapıyoruz ama sen beni tam anlamıyla bilmiyorsan iktidara da gözünü dikmemelisin. Gerçi Türk siyaseti için kalkıp da büyük hayaller kurmanın anlamı yok. Seçim erkeni geçtim zamanında yapılsın adil bir seçim olsun bu bana yeter..
Yandaş medyaya katılımı ben açıkçası yanlış bulmuyorum. İyi parti istanbul milletvekili Yavuz Ağıralioğlu kendisini uzun zamandır takip ederim siyaset dilini de yaklaşımını da açıkçası beğeniyorum.. Kendisinin geçen olayları oldu biliyorsunuzdur genel başkan yardımcılığından alınması vs vs.. Yanlış anlamadıysam demek istediği; akp seçmeninden oy almak istiyor. Hatta bir lafı var; klasik sağcı rüyasında chp'ye oy verdiğini görse gusül abdesti alır. İşte burada devreye iyi parti giriyor. İyi parti akp ve mhpden oy alıyor. Chpli yine chpli. Muhalefetin adayına göre muhalefeti desteklemeyecek çok ağır solcu tanıdıklarım var.. Bunlar şu an ki hayatlarından memnun olduğu için mi? Hayır. Daha kötüsü olmaması için. Ha daha kötüsü olur mu bilemem. Kısacası yandaş medyaya katılıp siz bunu bunu yapacaksınız ya da onlara siz bunu bunu yaptınız diye oy almak mantıklı.. Sen zaten elindeki oyu büyük ihtimal kaptırmayacaksın. Ümit Özdağ katılıyormuş, röportaj veriyormuş vs vs.. Versin ya.. Adam odaklanmış suriyelilere. En azından ülkede bir mülteci sorunu olduğunu sürekli dile getiren bir parti başkanı var. Şu an biz parti kursak ekonomik anlamda bizi destekleyecek iki tweet atılsa genç adamlar şöyle adamlar kurtuluş deseler suriyeliler gidecek göndereceğiz desek bizim de min %5 oyumuz var her türlü.. Adamlar gitmek istemiyorlar farkında mısınız? Bugün belki Türkiye ekonomisi en büyük sorunumuz olabilir ama yarın başlarım ekonomisine ülke elden gidiyora dönerse ben şaşırmam. Umarım çok ütopik düşünüyorumdur. Umarım o iç savaşlar falan hikayedir. Umarım her şey bizim lehimize ve çıkarımıza göre olur.
  Alıntı