Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Eylül 2022, 03:38   #1445
Papatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İçinden Geçeni Söyle!

Bayadır restorana uğramıyordum, bugün uğrayım dedim. Baktım kasa boş müşteri hesap ödemeyi bekliyordu. Geldiğim gibi hesabı alayım diye kasaya geçtim o arada içeriden yeni çalışan geldi. "Sen de kimsin geldin kasaya geçiyorsun, yeni mi başladın, burada senden kıdemliler var, ben varken sana mı düşer kasa" diye sert bir tonla çıkıştı. Bugün başladım, arada bir gelirim ben, daimi çalışan değilim böyle anlaştım patronla dedim güldüm. Yeni başlayanı bile güvenip direk kasaya alıyorlar, kaç yaşında kadınım hepsinin büyüğüyüm beni almazlar zaten diye söylene söylene gitti. Mutfakta kim ne dediyse artık, .... hanım özür dilerim başladığımdan beri sizi hiç görmemiştim diyerek geldi. Bizim diğer patronla da benziyorsunuz birbirinize diyor, kardeşiz tabi benzeyeceğiz Üslup çok önemli, her zaman da derim. İlk karşılaşmada bıraktığınız olumsuz izler ömür boyu silinmez.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
  Alıntı