Tekil mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2022, 23:32   #1
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Question İş Hayatınızda İnsanların Sizi Sinir Eden, Akla İzana Sığmayan Hareketleri

İş Hayatınızda İnsanların Sizi Sinir Eden, Akla İzana Sığmayan Hareketleri

İş hayatınızda, iş yerinizde vs. sizi sinir eden, insanlıktan soğutan, insanlara lanet etmenize neden olan olayları yazalım dedim .

Mutlaka hepimiz yaşıyoruzdur bunu. Özellikle hizmet sektrönde iseniz eyvah eyvah .

Mesela;
* Ayakkabıyı gösteriyor "numara var mı" diyor. Yavrum bizde her numara var diyesim geliyor . Ya arkadaş bu nasıl bir sorudur. Yani şuna "36,37 numara var mı" demek çok mu zor.
* Elinde tişört var, sallayıp diyor ki "bunun büyük bedeni var mı" ben müneccim böreği yedim ya, elinde salladığının kaç beden olduğunu anladım hemen . Yani "şu M beden, bunun L'si var mı diyemiyor.
* Bir de fiyat olayı var. Ürünün üzerinde etiket fiyatı gözünü çıkaracak ama sığır gibi sana bakıp "bunun fiyatı nedir" diyor. Orada yazıyor işte deyip tersliyorum öyleleri.
Cidden saymakla bitmez. O kadar akıl almaz, boş insanlar var ki, insan malum zihniyetin neden bunca sene başımızda olduğunu daha iyi anlıyor .

Ha bi de şu var;
* Kasada işlem yapıyorsun ya da başka bir müşteri ile ilgileniyorsun. Sana bin tane soru soruyor. Ulan sığır, orada meşgulüm, az beklesene . Beni geçtim, karşıdaki kişiyede saygısızlık ediyorsun.
@Jön TüR; başkan sende yardır . Atış serbest .

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı