14 Eylül 2022, 13:59
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Netflix, Türkiye Fiyatlarına Bir Kez Daha Zam Yaptı
Alıntı:
Extraction kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
orijinal güzel içerikler vardı...
bana çok hitap etmiyor.
Yıl olmuş 2022 hala 480p var!!!!!!
düşük bütçeli dizi/film çekiyorlar
dark dizisi gibi tutan, buna benzer senaryolar çekiyorlar son zamanlarda.
İlk başlandığı zamanlarda iyiydi evet ama artık ülkemizdeki tv dizileri gibi oldu.
Ayrıca Netflix amerikada daha çok içerik var, yani onlarda olup hala bizde olmayan yüzlerce içerik var.
HBO Max'ı bekliyorum, o geldiğinde belki oradaki kaliteli yapımları görürsek Netflix'te neymiş deriz
Disney+ ın tek artısı sinemaya çıkan Marvel filmleri kısa süre sonra platforma ekleniyor, ülkemizde düzenlemelerden dolayı bi film gösterim tarihinden 6 ay sonra tv veya dijitalde yayınlanıyormuş.
|
480 sanirsam bizim gibi az gelismis ulkeler icin var. Malum net yavas, pahali ve kotali.
Ayrica Netflix'in mantigi muhtesem kaliteli ne varsa cekeyim degil. Olumune icerik doldurmak. Arada acayip dandik yapimlar var ama kimisi de izleniyor. Maksat vakit gecirmek zaten. Kalite olarak da 10 yapimdan birinde Strangers Things, Dark ile cikiyorlar.
Ha, bu paraya daha iyi icerik olmali. Ama ulkemizdeki yasaklar ve sansurler yuzune yani hayati bize yasanmaz kilanlar yuzune icerikler ulkemizde daha az.
Zaten bubyuzden en son HBO Max gelmeyecegim demisti. Sonra ne oldu bilmiyorum. Bende onu bekliyorum.
Disney bence iyi. Star wars ve Marvel olsun, belgesel icerikleri olsun epey iyi. Ancak hala yetersiz
Amazon var ki sorma. Icerik sifir. Ha, icerikleri de bomba gibi o da ayri mesele.
Ben 6,7 aydir uyeyim. Bir iki bolum bir sey bakabildim ama 10 tl diye devam ediyor uyelik.
The Expance icin bile yeter amazon icin.
------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
|
|
Alıntı
|