Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2022, 23:48   #6
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 'Dalga Geçip, Gidin Dediğim Suriyelilerden Biriyle Evlendim' Diyen Kadın

Aşk sevgi evrenseldir.. Teröristlere operasyon çeken ingiliz mit teşkilatı ile ilgili bir film var.. Kadın kapalı çarşaflı rol'ünde skype üzerinden suriyede'ki teröristle konuşuyor... Kadın teşkilattan devlet görevlisi' mit görevini icra ediyor bilgi almak için.. Onu satmaya çalışıp seni seviyorum diyen adamın yalancı sahtekar can alan birisi olduğunu bilmesine rağmen aşık oluyor...

Filmin sonunda tabiki kadın onunla olmuyor operasyon başarılı oluyor.. Ama burda gerçek anlamda aşık olması ona bağlanması biraz düşündürücü... Film'de gerçek kesitten kurgu değil hem..

Kadın bizimdir bizim ülkemizin vatandaşı.. O giderken sende gidersin demek ise kendi halkından olanı kurban vermek demektir.. Sevmiş evlenmiş allah mutluluk versin...

Almancı bulup evlenip gitmek isteyen türk gençlerinin hayalini bir suriyeli bizim türk kızımızla gerçekleştirmiş.. Akıllı arap'mış..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı