Tekil mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2022, 21:47   #7
Soydemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Rank & Rütbe Deposu

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Yok sen beni yanlış anladın dostum. Sen beni Dev1 ile karıştırmadın. Sana baktıkça onu hatırlıyorum, o da senin gibi üretken ve yardımseverdi tarzı bir cümle kurmuştun üye sözlük yorumumda. Ben de buna misilleme yaptım. O adamı R10'da görüyordum. Yurtdışına yerleşti ve farklı internet projeleriyle uğraşıyor sanırım. Birebir tanımıyorum kendisini ama 2010'larda vBulletin ile uğraştığını hatırlıyorum. Tabii o dönemler destek sitelerinin altın çağıydı.

Şimdi de XenForo desteği öyle ama XenForo'da her şey paraya dökülmüş, tüm premium eklentiler ücretli. Gerçi vBulletin şimdi o vBulletin olsa belki yine her şey paralı olurdu. Biraz dönemsel farkın etkisi var. O zamanlar kendimizi geliştirdiğimizde, insanlara bilgimizi adamak ve yardımcı olmak paha biçilemezdi. Şimdi mesela basit bir WordPress sorununu bile webmaster forumlarında dile getirsen 100 TL gönder çözelim diyorlar. O eski ruh kalmamış.

Bir gün buraları okursa buradan Dev1'e de selam olsun. ^^
Doğrudur detaylıca hatırlamıyorum konuyu ama bi Dev1 muhabbeti geçmişti aramızda.. Selam olsun : )
Eski destek siteleri bi başkaydı dediğin gibi şimdi devir ne kadar ekmek o kadar köfte devri.. her şeyin hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek : )
  Alıntı