Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2022, 00:34   #15
la vida no es justa
Eftamintokoftiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Kızların Erkeklere Sormak İstediği Sorular

Alıntı:
Dizzy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
O zaman neden geri dönülüyor??
Bak müthiş soru.. Milyonlarca yürek akıllarda tek soru.. Bu soruyu 100 kişiye sorduk asıl popüler cevabı şimdi vereceğim.. Soru sormanıza gerek yok hanımlar bilmiyor musunuz diyenler bile faydalanacak..

Bir ilişki düşün kafanda uzun veya kısa iyi veya kötü bitti ama güzel şeyler yaşandı.. Büyük ihtimal de erkek yüzünden bitti. Erkek bitirir. Çok rahat. Çok profesyonel. Neyse..
Bitirirken kafasında ben ne yapıyorum şu an falan olmaz. 25 yaşındaki erkek max 20 olduğu için kendini hâlâ körpe bir delikanlı zannedip bir şeyler yazar,çizer,yapar ve kesinlikle sonrasını düşünmez.
Gel gelelim 1 hafta ve 2 ay gibi süre zarfında en delikanlısı bile karşısındaki hanımefendi ona göre karakterli,güzel ve gelecek adımı atabilecek biri ise yazar.
Peki ne değişti bu 1 hafta ve 2 ay gibi süre zarfında?
Erkeğe bağlı bu zaman tabii. Dank edene kadar güldü,eğlendi, başka hanımefendilerle flörtler edildi veya başka başka şeyler falanlar.. Sonra bir gün yalnız kaldı başroldeki erkek kişisi. Düşündü. Salaklığı yüzünden biten bir ilişki. Ben hazır geç değilken yazayım der ve yazar. Şaşmaz bu. Zaman şaşabilir ama kesin yazar(durumlar böyleyse tabii)
Kadın bireyin yok olmaz istemiyorum cevaplarına maruz kaldığını düşünürsek aradan 2 sene geçse de şansını dener,aklından çıkaramaz. Erkek dediğin kişi sıkıntılıdır. Hemcinslerim beni yanlış anlamasın da normal değiliz. Güzel gideni batırırız, kolayı varken zoru seçeriz, kendimize karşı cins tarafından bir şeyleri dert eder karşımızdakini de dert ortağımız ettikten sonra kendimizi sıyırıp derdi tamamen karşımızdakine yükleriz.

NO RESPECT F**K PEACE.
  Alıntı