Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Eylül 2022, 02:32   #11
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması

Ben hep diyorum. Muhalefetin en büyük sorunu yine muhalifler. Yandaş medya gece gündüz aha Kılıçdar aday oldu, olmadı diye algı kasarken, aynısını muhalifler yapıyor.

Nette 500.kez aday yaptılar adamı . Mansur ve Ekrem'in yanındayız demesi, Cumhurbaşkanı adaylığı içinmi ?. Yahu hiç mi araştırma yok abi sizlerde. Hiç mi bu söz neden söylendi, niye gelişti diye bakmadınız.

Adam şunu dedi "Bu hak düşmanlarını beraber yenecek miyiz? Yenmeyecek miyiz?"

Yani dediği beşli çeteye, suç işleyen bürokratlara ve iktidara hesap soracağım diyorum
ama siz ölü taklidi yapıyorsunuz. Sesinizi çıkarsanıza diyor. Bizim AKP ile aklı çelinmiş ve adeta RTE ne istiyorsa onu düşünen muhalifler ise yine bölünme, parçalanma, kendi içinde ayrışma merakı ile "ya aday oldu, kılıçdar çok rörörörör" diyorlar.

Kaldı ki Kılıçdar'ın eleştirilecek yönü çok. Ama şu süçte kişilik olarak, hayat tarzı olarak en iyi adaylardan birisi. İnce mi olacakı. Bağırıp çağıran, seçim gecesi arazi olan birisi.

Ekrem ve Mansur var. Ekrem, İstanbul için önemli. İstanbul bir kale gibidir. Mansur desen yaşı zaten geçmek üzere. Ha keza Ankara'da çok önemli bir kale. Bu iki yeri elinde tutmak, en az iktidar olmak kadar önemlidir.

Bir de hala Kılıçdar için koltuğa yapıştı ifadesi var. Bende kızardım ama son yaptıklarına bakınca iyi ki var diyorum. O olmasa idi İyi Parti olmazdı. Mansur ve Ekrem aday olmaz, hali ile İstanbul ve Ankara zaferi olmazdı. Ve daha nicesi. Ama özellikle partiden ulusalcı denen muhalefetin kanser hücrelerini partiden defetti ya, 20 yıl partide kalsa yeridir . Bu sayede köhne, muhafazakarları yok sayan, dindarlara hakaret eden, halka tepeden bakan cehape yerini, az da olsa CHP almaya başladı.

Not: 6'lı masada bence gayet güzel. Bu ülkede iktidar olmak için ne yapılmasını bekliyorsunuz ??. Aynı düşünceye sahip, muhalefete hitap eden partiler ile bir araya gelip, evcilik mi oynayacaksınız ??.

6'lı masa çok zekice oluşmuş bir ittifak. AKP ve yandaş medya bu masaya iftira saçıp, delirmiş gibi saldırıyorsa, bilin ki iyi bir olay. Ama gel gör ki, AKP gazına gelen, onların algısına kapılan muhaliflerde aynısını yapıyor.

Bu masa sayesinde DEVA, Gelecek ve SP gibi partiler, AKP'den oy koparıyor veya kararsızlar. Bu masa sayesinde çöp MHP yerini İyi Parti aldı. Merkez sağ veya DYP gibi bir konuma yerleşmek üzere.

Hayır nasıl bir masa isteniyo ki. Zafer Turizm diye anaokul bebelerine hitap eden Özdağ, seçim gecesi otel köşelerine çekilen İnce, tiktokta saçmalayan Sarıgülle mi ittifak olacaktı . Öyle olsa idi AKP şu an yüzde 50, muhalefet bloğu ise yüzde 25 anca olurdu. Ama şimdi AKP yüzde 25, muhalefet bloğu ise yüzde 50'yi zorluyor.

Bir de aday beğenmemek nedir. Muhalif düşünen ona buna oy vermem diyorsa, zaten AKP'ye hizmet ediyordur. AKP'ye oy ver daha iyi. ŞU süreçte aday beğenmeme lüksü yok. RTE karşısında Demek Akalın aday olsa, o bile oy alır. Ona bile oy vermek durumundayız .

Ama bizim muhalifler kendi içinde kavga etmeye, aday beğenmemeye devam etsin. RTE bu sahnelere keyifle bakıyordur. Aha diyordur, bu boş muhalifler sayesinde, iktidar garanti diyordur. Yandaş medyaya gerek yokmuş, bu tipler bana yetermiş yahuuuu diyordur büuük ihtimal.

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı