Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Eylül 2022, 16:05   #13
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması

Kemal Kılıçdaroğlu gerçekten çok naif ve dürüst bir insan. Toplum eleştirisi kasıp; "bu adam bizim topluma birkaç gömlek fazla" gibi romantik söylemler geliştirerek yüceltilebilir. Ancak bu toplumun, bu coğrafyanın, bu ülke çoğunluğunun aradığı lider özelliklerini ve vasıflarını taşımıyor. Tabii ki kahve ağzıyla siyaset yapılmasını savunmuyorum, liderlik budur demiyorum. Ancak bizim ülkemizde ve dahi yakın coğrafyalarda lider sert, karizmatik ve güçlü bir profil olmalıdır. Kemal Kılıçdaroğlu ne yazık ki bu özellikleri haiz değil.

Ben gerçekten, yürekten parlementer sistemde Kemal Kılıçdaroğğlu'nun Cumhurbaşkanı olmasını isterim. Diplomasi bilgisi, temsil yetisi, naifliği ve bilimum özellikleriyle ülkemizi temsil makamı olarak yansıtabilir kendisi. Ancak mevcut rejim açısından, ya da mevcut rejimin düzeltilerek güçlendirilmiş parlementere dönüşü yönünden kesinlikle uygun Cumhurbaşkanı olmayacaktır. Halk da seçmeyecek zaten. Umarım bu yanlışı yapmazlar.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı