Yanıt: Enes Batur’un Türk gençliğine örnek olabileceğine inanıyor musunuz?
Tabii ki hayır. Gerçekten soru bu mu? Yoksa sözde bir soru mu?
O çocuğun da böyle bir misyon yüklenebileceğini zannetmiyorum. Yani gençler beni örnek alsın, çok doğru işler yapıyorum demiyordur herhalde. Parasına bakıyor herif. Herkes yolunda yani aslında. Normalde de yaptığı hareketler kadar olduğunu düşünmüyorum. Böylesi tutuyor diye öyle yapan tiplerden yalnızca biri. Bahar Candan'ın aptal sarışını oynaması gibi düşünün.
Ha, şu olabilir. Cem Yılmaz; yıllar önce "çocuklar filmlerinizden küfür öğreniyor" eleştirilerine karşı; "çocuk beni örnek alıyorsa niye küfür ediyor, film yapsın" demişti. Eğer bu çocuğu gençler illa örnek alacaklarsa; halini, tavrını değil ve fakat ünlü olma düşünceleri varsa bu doğrultuda alıp kendilerini pazarlama noktasında geliştirebilir. Ha tabii Cem Yılmaz ile kıyaslanabilecek birinden bahsetmiyoruz, tarz olarak da bir örnek alınabilirlik adına ürettiği sanat yok, kendince ün ve başarı elde etmesinden bahsediyorum o yönde hevesleri olanlar açısından.
Türk gençliğinin örnek alması gereken tek kişi Mustafa Kemal ATATÜRK'tür. Önümüzde dağ gibi kılavuz duruyorken başka bir rehbere ihtiyaç mı var?
- When injustice becomes law, resistance becomes duty.
|