Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Eylül 2022, 03:50   #5
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Bir Yaratıcıya İnanıyor musunuz?

İslama çok bağlıyım fikren.. Kurallarına uymuyorum sosyal yapının getirdiği bir tembellik var.. Küçüklükten yetişme şeklim islami lakin bu temel bilgiler.. Kuranı arapça okuyarak anlamaya çalıştım arapça kuran türkçesini biliyorum ama arapça bilmiyorum.. Meal olarakta tam anladığım söylenemez ama kendi fikirlerimi sesli olmaması kaide'siyle kendi kendime sorguladığım oldu..
Hadis kısımlarının bazı ayetleri anlamam'da yardımı dokunduğu için tahrip edilmediğini düşündüğüm hadislerle sünnet kaidesini'de yaşatmaya çalışıyorum..
Yalnız bu biraz viski içiyorum sonra namazımı kılıyorum mantığı ile aynı duruma paralelleşiyor..
Allahıma dürüstüm kullarınada öyle.. Allah'la pazarlık yapılmaz.. Her'şeyin farkında olarak günahkarım sadece.. Hani Allah ile kul arasında denilir.. Allah içimi biliyor sen sus kafasında değilim.. Allah herkesi biliyor inanan olsanızda olmasanızda.. İslamiyet dinler arasında bir din değil benim için tek din'dir..
Mutlaka herkes inandığı şeyin tek olduğuna doğru olduğuna inanır..
Ama islam ile kendisini bağdaştımış birisine islam dışı görüşün yorumları hoşuma gitmiyor.. Diyorlar'ki müslümanım diyorsun bak kitap sana şunu emrediyor sen ne halt yiyorsun diyorlar.. E senin inancının affı' yok ise sen af dilenmemek için kendi inandığınla meşgul ol.. neyse

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı