Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Eylül 2022, 11:52   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Hangi Burç Sevgilisinden Ne Bekler?

Hangi Burç Sevgilisinden Ne Bekler?

Koç Burcu Sevgilisinden Ne Bekler?
Koç ne uzunca hazırlanmaları bekler ne mesai fazlasından geç kalınmış randevularda ağaç olmayı düşler, en çok ve kesinlikle hızlı bir flört ister! Sohbetini at koşturur, merakına kapılıp sorduğu ardı arkası kesilmez sorularının yanıtsız kalmasından nefret eder. Ne düşünmeye fırsat tanır ne durup soluklanmaya. Koç; aradığında telefonun sıcağı sıcağına açılmasını, tüm mesajlarına anında dönüş yapılmasını bekler!

Boğa Burcu Sevgilisinden Ne Bekler?
Boğa dokunulabilir olana ne kadar yakınsa soyut dünyanın hissi tanımlamalarına bir o kadar uzaktır. “Bu bakışım seni sevdiğin anlamına geliyor, seviyorum ama hislerimi sana açamıyorum, nasıl sevdiğimi sana anlatamıyorum” sancılarına boğulanlara çağrısını yapar! Sarıl, öp, kok ve seni seviyorum demeyi ihmal etme! Boğa’nın aşkını anlamak için müneccim olmaya gerek yoktur, o da sevilmek ve bunu gözüyle görmek ister!

İkizler Burcu Sevgilisinden Ne Bekler?
İkizler güne tersinden mi başladı düzünden mi bilinmez, duygusunun sağı soluna benzemez, bazı rutinler onu normal bir güne davet eder, sevgiliden duyacağı ilk günaydın, alacağı tatlı bir mesaj, sabahına heyecan katacak küçücük bir merak, tüm gününün enerjisini belirler, sevgiliye burada günün ilk hareketini zekice verme görevi düşer. Günaydın mesajına yapılan zekice bir dokunuş, İkizler’in aklını başından, sevgilinin yanına transfer eder.

Yengeç Burcu Sevgilisinden Ne Bekler?
Anı arşivi kabarık olan Yengeç, geçmişin değerini her gün yeni bir günün katılımıyla katlar. Soyağacının uzak kuşaklarını dahi kendi köklü anılarına iliştirir. Özellikle sevdiği insanların tüm özel anlarını kayıt altında tutar ve onları mutlu etmek için kıymet verdiğini gösterebileceği ufacık bir fırsatı kaçırmaz. İlk öpücük, ilk sevicik, ilk merhaba, ilk ay, ilk çiçek… derken ortalığı ilkler seli alsa da abarttığımıza bakmayıp Yengeç’i hatırlayın. Sevgilinin elinden bir demet papatya, avuç içi kadar mutluluk eder, bir sıcak gülücük Yengeç’e yeter.

Aslan Burcu Sevgilisinden Ne Bekler?
Sorarız size bir Aslan sevgilisinden ne bekler? Yediği önünde yemediği diyet engelinde, halkın içine karışmaya çoktan hazır kürkü omzunda, makyajı kararında, ışıltısı bebeksi teninde, günü de başlamış en gösterişli haliyle, şimdi sıra kimde? Sevgilinin iltifat selinde! Başlar sevgilisi pohpohlamaya; nasıl güzel, nasıl özel, Tanrım bu nasıl endam, peki o saçlar, bir o kadar zeki! Nereden mi biliyor? E gözlerinden okunuyor! İltifat saatleri sona erip, yıkama, yağlama bitince. Aslan alır sahneyi, ağır adımlarla verir selamını ve perde kapanır.

Başak Burcu Sevgilisinden Ne Bekler?
İşinde gücünde, sorumluluğunun peşinde olsun ne sporunu elden bıraksın ne cildinin bakımını, temiz olsun bir defa, düzeni ile kıskandırsın, göze hoş görünsün demedik değil mi? Oda olacak tabi bir de gözlerinden belli olacak kıvrak zekâsı, parfüm gibi kokacak teni, karışmayacak Başak’a, mükemmel olacak bir defa! Var mı sizin oralarda böylesi? Yok mu? Bekle bekle gelir mi böylesi; Başak da haklı çıtası çıkmış ayyuka, ilişkisi dönmüş imkansıza, ne yapsın takılıp kalmaz o da işine bakar!

Terazi Burcu Sevgilisinden Ne Bekler?
Terazi hayatının istisnasız her anında kolunun altında, yanı başında ister sevgilisini. Şölene çevirdiği, sıkça vakit bulup köşe bucak gezdiği alışveriş günlerinde kendisine eşlik etmesini bekler. Yorulup oturacak yer aramasın, sıkılıp tempoyu hızlandırmaya çalışmasın, bulduğu ilk boşlukta kaçıp uzaklaşmasın, sabırla yüzlerce mağazanın içindeki yolculuğundan en az Terazi kadar keyif alsın ister.

Akrep Burcu Sevgilisinden Ne Bekler?
Elinden telefonunu düşürmeyen, mümkünse tüm vaktini canlı bağlantı halinde geçiren, yanından haberci kuşlarını ayırmayan bir sevgili ister Akrep. Attığı her adımdan, konuştuğu her konudan, öğrendiği her yeni bilgiden haberdar olmak için sorgusuz sual bekler. “Neredesin aşkım? Buradayım aşkım!” ilişkisi Akrep’in idealindeki sevgili profilini resmeder.

Yay Burcu Sevgilisinden Ne Bekler?
Yay’ın aklı hep henüz görmediği, manzarasına dalıp gitmediği, ilginç mutfağının lezzetlerinden bir iki kaşık yemediği, kültürünün derinliklerine dalıp merakını gideremediği, haritada görüp gidemediği o yerde, gözü yoldadır. Sevgilisinden beklediği de malum; bir çift uçak bileti, tatlı bir gezi planı, tadı fikrinde saklı keyifli bir seyahat.

Oğlak Burcu Sevgilisinden Ne Bekler?
Oğlak sevgilisinin prensiplerle donanmış, kendini maksimum düzeyde geliştirmiş, kim var kim yoksa; gözüne değen, kulağına çalınan, isim benzerliği olan herkesin saygısını kazanmış, kariyerinin zirvesine çıkmış gidecek bir karış yeri kalmamış dahi olsa sorumluluklarından başını kaldırmayan bir işkolik olmasını ister. Bir de tabi ki dakik olmasını bekler! Ne yapacaksa gözü bireysel başarısından gayrısını görmeyeni?

Kova Burcu Sevgilisinden Ne Bekler?
Hür doğup hür yaşayan, “Köle miyim ben? Banane!” deyip restini çeken, arkadaşlarından öte köy tanımayan bir özgürlük sevdalısıdır Kova! Sevgilisinin öncelikle arkadaşlarıyla anlaşmasını bekler. Zira bu ilişki sanıldığı gibi iki kişilik bir yuvaya değil, kalabalık gruplar içinde geçip gidecek bir ömre işaret eder. Kova sevgilisinin en yakın arkadaşı olup, hobi alanlarını paylaşabilmeyi ister tüm diğer arkadaşlarıyla yaptığı gibi.

Balık Burcu Sevgilisinden Ne Bekler?
Balık öncelikle idealize ettiği sevgilisinin ne yapıp edip onu hayal kırıklığına uğratmamasını, düşlerini yıkmamasını ister. Bolca şefkat, sınırsız merhamet ve yürekten taşan sevgi de cabası. İçli içli miyavlayan kediciklere sıcacık bir kucak, muhtaca uzanan el eve gelirken de yanında kucak dolusu rengarenk çiçekler olsun ister.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı