Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2022, 00:20   #1
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Mavi Ok Ada Sohbetlerinde Jön Türk ile Röportajımız

Ada Sohbetlerinde Jön Türk ile Röportajımız

Fiona : Merhaba
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Bey hoş geldiniz.

Jön Türk : Merhaba Hoş buldum,teşekkürler.

Fiona : Öncelikle Beni Kırmayıp röportaj teklifimi kabul ettiğin için ForumAdası ailesi adına teşekkür ederim. Nasılsınız?

Jön Türk : Ben teşekkür ederim.Foruma verdiğin emek,ayırdığın zaman çok kıymetli,bu noktada hakkını,hakkınızı ödeyemem.

Fiona : Güzel düşüncen için de ayrıca teşekkür ederim.
Röportaja hızla başlamak istiyorum. Seni az da olsa tanıyorum ama tanımayanlar için kendini tanıtır mısın?

Jön Türk : Tabiki.Adım Cem,Ankara'da yaşıyorum.Türkiye ve yurt dışında şubeleri olan home ve giyim mağazasının bir şubesinde yöneticilik yapıyorum.Öte yandan,siyaset,spor,perakende hobilerimin başında gelir.

Fiona : Çok memnun olduk.Ankara gibi güzel bir şehirde yaşamak nasıl bir duygu? Biz burada canımız sıkılınca sahile gidiyoruz, peki siz neler yapıyorsunuz? Sizin de +nız Anıtkabir olsa gerek. Bu arada Angaraya deniz gelir mi be ağa demeden duramıcam.

Jön Türk : Doğma büyüme Ankaradayım.Şehrin kalabalığı bazen insanı yoruyor bir süre denize,tatile kaçıyorsun ancak tekrar Ankara'yı özlüyorsun.İşte Ankara'da yaşamak böyle bir duygu (: En önemlisi Türk Tarihi'ne önderlik eden komutanlardan birine ev sahipliği yapıyor bu şehir.Mustafa Kemal Atatürk'e . . . Kendini kötü hissettiğinde gidip Ata ile dertleşebiliyorsun,gidemezsen de kabrine karşı bir manzarada da dertleşebiliyorsun. Ankara'ya deniz gelmez de onlarca belki gölümüz var.Deniz hasretini o göllerde gideriyoruz (:

Fiona : Bir çoğumuz da yeri ayrıdır Atamızın. Atatürk'ü tek kelimeyle anlatır mısın bize?

Jön Türk : Bende iki kelimedir.En büyük hassasiyeti Türklük üzerinedir,benim de öyledir.''Ulu Türk'tür'' O.

Fiona : Ve senden beklenen cevap teşekkür ederim Cem Bey. Sorularıma devam edeyim. Yöneticilik zor olsa gerek. Şu anda yaptığın işin dışında yapmak istediğin farklı bir meslek var mıydı?

Jön Türk : Yöneticilik özellikle perakende alanında zor.Mesleğin zorluklarına insanlarla uğraşmak da girince daha da zor bir hal alıyor.Kimdir bu insanlar?İşini sahiplenmeyen,aldığı maaşı haketmeyen,başkalarının emekleri üzerinden geçinen personeller ve düşüncesiz,saygısız müşteri portföyüdür. 10 yıldan fazladır bu sektördeyim.Geriye dönüp baktığımda Türkçe öğretmenliği yapmak isterdim dediğim olmuştur.

Fiona : Koskoca 10 yılımı yedi bu sektör mü diyorsun?

Jön Türk : Evet,hatta fazlasını (:

Fiona : Bu arada hem çalışıp hem foruma vakit ayırmak yorucu oluyor mu?

Jön Türk : Bazı dönemler iş anlamında çok yoğun geçiyor.Önceden bu dönemleri kestirebiliyorduk ancak son yıllarda nezaman,hangi işlerde yoğunluk olacağını kestiremiyoruz.Dolayısıyla forumlara da reel hayatımdan geriye kalan zamanlarda mümkün mertebe vakit ayırıyorum.

Fiona : Severek yapıyorsun ama işini bu da gözümüzden kaçmadı.

Jön Türk : Tabiki.Aksi halde bukadar zaman aynı sektörde kalamazdım.

Fiona : Bu arada ForumAdasını kurarken ne planladınız ? Nasıl bir amacı vardı forumun sizin için ?

Jön Türk : Forumu birlikte kurduğumuz kıymetli ekip ile önceliğimiz adalet ve saygı idi.Bu çizgide herzaman olacağımıza,insanların buraya gerçek anlamda eğlenmek,güzel vakit geçirmek için geleceğine ve o çıkış butonuna bastığı ana kadar buradan mutlu ayrılacağı bir platform kurmak önceliğimizdi.

Fiona: Peki Forumun gelişimden memnun musun ? İstediğiniz ve beklediğiniz seviyede mi ?

Jön Türk : Her şey güzel gidiyor,üyelerden yönetim ekibine kadar herkes huzurlu.Beklediğimizden de iyi gidiyoruz diyebiliriz.

Fiona : Daha güzel yerlere geleceğini düşünüyorum ben de. Seni çok fazla bunaltmak istemiyorum. Eğer iznin olursa bir kaç hızlı soruyla seni daha detaylı tanımak istiyorum.

Jön Türk : Daha iyi olacağız,hep birlikte.Estafurullah dinliyorum.

Fiona : Öncelikle neden Jön Türk?

Jön Türk : Yaklaşık 13 senedir forumlarla içli dışlıyımdır.Gençliğimde diyeyim artık,genç Türk anlamında aldığım bir kullanıcı adı idi.Öyle de kaldı (:

Fiona : O zaman devam edelim Cem Bey.
  • Burcun :İkizler
  • Boyun : 1.74
  • Kilon : 68
  • Giyim tarzın : Casual, rahat tarzdır.
  • Tuttuğunuz takım : Trabzonspor
  • Uğurlu eşyan : Trabzonspor anahtarlığım
  • En sevdiğin içecek: Çay
  • En sevdiğin renk: Mavi
  • En sevdiğin gün: Yok,genelde çalıştığım için günlerin önem derecesi kalmıyor (:
  • Karşı cinste ilk dikkatini çeken özellik: Gözler ve bakışlardır.
  • En sevdiğin söz : Muhsin Yazıcıoğlu'nun '' Bu ülkede dürüst olmak başa beladır.Ama o bela başımızın tacıdır'' sözü.
  • Yaptığın en büyük çılgınlık : Gençlerbirliği - Trabzonspor maçında,Gençler tribününde Trabzonspor gol attığında bağırarak ayağa kalkıp kendimi tutamamamdı.Neredeyse kale arkası tribünü beni linç edecekti (:

Fiona : Nasıl derler verilmiş sadakan varmış.

Jön Türk: Kesinlikle,yanımda da başka bir arkadaşım vardı neyse ki o tuttu (:

Fiona : İzlemekten keyif aldığın TV programları ve diziler neler?

Jön Türk: Tv dizisi ve programları izlemiyorum.Bu soruyu pas geçeceğim izninle.

Fiona : Elbette çünkü TV izleyecek vaktin yok diye düşünüyorum.

Jön Türk: Öyle de denebilir.

Fiona: Ve son olarak sana bir kaç kelime vereyim bu kelimeler senin için ne ifade ediyor öğrenebilir miyiz?
  • Forumadası : Son aşkımız,son yuvamız.
  • Ankara : Yuva.
  • Kızılay : Yolu Ankara'ya düşen herkesin mutlaka ayak bastığı semt.Ayrıca Ankara'da her yol Kızılay'a çıkar (:
  • Anıtkabir : Ulu Önder,Ulu Türk Atasının kabri.
  • Kahve : Çok nadiren tükettiğim,çaycı olduğum için çok aramadığım bir içecek.
  • Patates Kızartması : Candır,insanın canı bir şey istemediğinde bile bu yiyeceği tüketebilir.Öylesine cezbeder (:
  • Bira : Ara ara kafa dinlemek için bu toprakların ilk bırası olan Bomonti markasını tüketirim.
  • Ve son olarak Fiona: Fiona'ya gelince (: Buraların olmazsa olmazlarından.Enerjik,neşeli,ılımlı,aklı selim hanımhanımcık biri.Onunla burada tanıştığım için çok şanslıyım ve bu şansı bana tanıyan başta kendisi olmak üzere herkese teşekkür ederim (:

Fiona : Samimi cevapların ve bize vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim.
Son olarak söylemek istediklerin varsa alabilir miyim?

Jön Türk : Son olarak bu platforma vakit ayıran,emek harcayan herkese teşekkür ederim.Özellikle yarışmalara,böyle özgün röportajlara ayrılan zaman çok değerli.Elinize emeğinize sağlık .Selametle,

Konu Fiona tarafından (27 Eylül 2022 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı