Tekil mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2022, 10:53   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Fedakarlığın Kitabını Yazan Burçlar!

Fedakarlığın Kitabını Yazan Burçlar!

Fedakarlığın Kitabını Yazan Burçlar!

BAŞAK
Nerede hasta olan biri var gider çorbasını yapar, ilaçlarını içirir, bitki çayını demler ve her türlü steril ortamı hazırlar. Başak burçları etrafına yardım etmekten hoşlanır ve hiçbir karşılık beklemez fakat gün gelip kendisinin yardıma ihtiyacı olduğunda bu kimseyi çevresinde bulamaz.

YENGEÇ
Dertlilerin dert ortağı, anaçlıkta bir dünya markası olan Yengeç burçları kendilerini başkalarının hayrına iş yapmakla o kadar meşgul ederler ki sıra kendi işlerini yapmaya geldiğinde vakit bulamazlar. Ailesine ve çevresine o kadar yararlıdır ki kimse onun da yardıma ihtiyaç duyabileceğini düşünemez bile… Tabii böyle duyarsızlıkları gördüğünde de son derece kırılgan olur.

ASLAN
Cömertliğiyle nam salmış Aslan burcu, herkesin işine gücüne yardım etmeye bayılır. En büyük borçları o verir, yeri gelir kefil olur, sevdikleri için kesenin ağzını açmaktan hiç çekinmez. Sıra kendine geldiğinde o da kimseyi etrafında bulamaz. Aslan gururu da gidip birinden bir şey talep etmeyi hoş karşılamaz. İş başa düşünce son dakika golleriyle durumu kurtarmaya çalışsa da kendi söküğünü dikmeyi pek başaramaz.

BALIK
Yardımseverliğin kendini paralamak olduğunu zanneden ve sevdikleri için kendini seve seve feda eden Balık burçları, kimsenin ricasını kıramaz. Evi düşkünler evi olamaya adaydır. Kurumuş bitkiyi o kurtarır, sokakta bulduğu yaralı hayvanlara evinde bakım ünitesi kurar, tanıdığı tanımadığı herkese evrensel bir sevgiyle kapısını, kucağını açar. Kendini başkalarının yaşantısına öyle kaptırır ki, zaman yönetimi yapamaz ve bütün işlerini bu uğurda yarım bırakır.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı