28 Eylül 2022, 22:36
|
|
Likör Nesquikle Sentez Yes Quinn No Prenses*
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: İleride çocuk sahibi olmak istiyor musun?
Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Bakkaldan ekmek mi alıyoruz ki, çocuk istiyoruz, istemiyoruz diyoruz . Yanlış anlaşılmasın, konuyu açana lafım yok. Genel diyorum.
Zira evlenip, 10.ayında çocuklarını kucağına alanlar var. Daha evcliliklerini oturtmadan, geleceklerini tesis etmeden, çocuk için hazır olup olmadıklarına karar vermeden, çocuğun geleceğini planlamadan çocuk yapıyorlar.
Çünlü çoğu kendisi istemiyor. Saçma toplum baskısı yüzüne. Evlendi ya, hemen çocuk olacak .
Çocuk bu ya. Öyle "aman yapalım" diye karar verilecek bir şey mi. Koca bir birey doğacak. Ona güzel bir hayat vermeden, kendi ekonomik durumunuzu düzeltmeden çocuk yapılır mı.
Evlendikten sonra en az 1-2 sene çocuk yapılmamalı bence. Zira çiftler birbirini tanısın iyicene, tartsın. Çocuk için plan yapsınlar, kariyer ve ekonomik durumlarını tesis etsinler v.s
Ha, ben çocuk ister miyim. Olabilir. Ama tek başıma yapamam . Yani çömelip, hemen çocuk çıkarma yeteneğim yok . Çocuk için önce biri lazım, di mi .
Ben zaten evlilik olayına sıcak bakmıyorum. Arada çocuk yoksa dünyanın en saçma işi. Bir imza ile mi namus kurtuluyor . Ahlak bozulmuyor . Çocuk olacaksa, evlilik olmalı. Zira çocuğa bir adiyet kazandırmalı.
|
Sen çok doğru konuşuyon ha
Dur repini vereyim
Edit: veremedim niye
|
|
Alıntı
|