Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2022, 21:18   #30
Likör Nesquikle Sentez
Yes Quinn No Prenses*
Dizzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 8. Haftanın Konuğu Dizzy

Alıntı:
Gülümse kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Kübra hayırlı olsun
Seninle başka bir yerden birbimizi görmüşlüğümüz vardı.
Bir kaç şeye hakkında hakimim o yüzden soruma geçerken seni takar görmek güzel oldu benim için

- hala rap dinlemeyi seviyor musn?
- bu pandemi döneminde yoğun çalışmışsındır muhakak. O anlarda rahatlmak için neler yaptın ve neler yapıyorsun yoğunlukta?
- karakterinde değiştirmek istediğin bir şey var mı?

Teşekkür ederim, evet bu benim 2. Haftanın konuğu oluşum. Tanıyorlar beni ben de seni gördüğüme sevindim

Aslında her tarz müzik dinliyorum ama en fazla rap dinliyorum. Rap müzik bence var olan düzene karşı çıkanların, hayat kaygısı olanların ve birşeyleri değiştirmek için elini taşın altına koymak isteyenlerin müziği. O yüzdendir ki, rap şarkıları çoğunlukla güncel sorunları anlatıyor.

Pandemi döneminin benim için normal zamandan hiçbir farkı olmadı, evde kalamadık ki biz hep çalıştık. Nöbetim olmadığı zamanlarda açık alanlara gidiyorum, bisiklet falan kiralıyorum. Ya da kendime bol sütlü bir latte ısmarlıyorum. Bazen de canım dışarı çıkmak istemiyor, kulaklığımı takıp 90'lar pop dinliyorum. Sene 2075 bile olsa ben 90'lar pop dinlerim rahatlamak için. Bence terapi.

Sinirlenince ağlarım.
Sinirlenince ağlamama özelliği 500bin tl olsa kredi çeker alırdım, o derece sevmiyorum bu özelliğimi.

Konu Dizzy tarafından (07 Ekim 2022 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.