Yanıt: Forum Hayatında Karşılaştığın En Kötü Olay
2013 yılında ircforum.com adında bir forumum vardı. O zamanlar da vBulletin'e hakimiyetim olsa da kurucu pozisyonunda olduğumdan teknik admin rankını güvendiğim, dost sandığım birine verip tüm bilgileri de teslim etmiştim. 5 yıldır tanıyordum, askere gitmesinden yaklaşık 1 ay öncesinden uğurlamak için temennilerde bulunduğum gerçekten o zaman sevdiğim biriydi. Bu karaktersiz, onursuz insan müsveddesi olarak anacağım haysiyet yoksunu adam; o dönem benim 1-2 hatunla meselem olmuştu. Meselem dediysem de ortada bir olumsuzluk yok, sadece benim o dönemki kız arkadaşım belirttiğim kişilerle görüşmemi istemiyordu. Bu yanımda dost görünümünde takılan pasif, alçak adamı bir şekilde dolduruşa getirip; bir gün ben yaz okulunda dersteyken tüm bilgiler ve şifreler elinde olduğu için oturup benim hesabıma erişip, bütün özel mesaj tablomu çekmiş. Yetmemiş bu ve bunun akıl hocası olan entrika kraliçeleri ile logları editleyip editleyip o dönem çevremdeki insanlarla paylaşarak aramı bozma girişiminde bulundular. Doğru duvar yıkılır mı lan? Beni bilen tabii ki bildiği için bu çaba beyhude kaldı ve boşa çıktı. Ama sonuçta mesaj içeriklerini biliyorlar, sağını solunu kafalarına göre değiştirip bir rüzgar estirme saiki ile hareket etmiş oldular. Neyse bu şerefsizliği yapan, silik, hayatta ihanet etmek ve kazık atmak dışında hiçbir başarısı ve becerisi olmayan sosyal hayat içerisine karışmayı ve bir toplumsal statü elde etmeyi becerememiş; 35'ine gelmiş olmasına rağmen bu hayata boş gelmiş ve boş gidecek olan kişi hâlâ piyasada da olan birisi. Kimle ne yaşamış olursam yaşayayım, gerçekten bir insana kin tutmak için ömür çok kısa. Her şeyi bağışlayabilirim. Ama bu adam mukavvası olarak gördüğüm kalitesiz insanı ne bu hayatta, ne de varsa bu yaşamın sonrasında asla affetmem. Asla! Umarım ileride çoluğu çocuğu falan olursa onlardan okkalı bir kazık ve ihanet olarak bulsun. Diyeceklerim bu kadar.
- When injustice becomes law, resistance becomes duty.
|