08 Ekim 2022, 08:29
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Pandemi Döneminde Maske Takmayanlara Verilen Cezalar Silinecek
Alıntı:
Eftamintokoftiden kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Kılıçdaroğlu'nun başörtü meselesi çıkışından sonra toplayacağı oy ile RTE'nin aleviler konusunda alacağı oy oranıyla da aynı olayıyla da.. Herkes bir yerlere yanlıyor. Oradan 3 buradan 5'e bakılmıyor. Halk da en çok bundan sıkıldı. Tuzu kuru olanlara hayat güzel tabii de. Bu ikilinin kayıkçı kavgasını izlemeye gelmişiz bizler. Af sezonu da açıldı tabii. İktidar bana göre seçime her zaman 1-0 önde başlar. Sana af ödeme, sana çık bilmem ne.. Ülkenin sorununu avazı çıktığı kadar bağırması gereken muhalefet yok. Sen ben sadece burada onlardan daha iyi muhalifiz farkında mısın? Sanki yazılmış bir senaryoyu izliyoruz. Çok canım sıkılıyor çok.
Evet.
|
Yalnız Kılıçdar'ın türban konusunda oy çıkarma gibi bir derdi yok. Aksine AKP gibi partilerin ileride oy devşirmesini engellemek ve türbanı siyasete alet etmesini engellemek. Ha keza bu adımlada da cehape türban düşmanı, gelirse türbanı yasaklar algısını kırmak. Zaten AKP ve yandaş basının delirmesine bakılırsa epey isabetli bir adım atmış.
Ayrıca muhalefetten her şeyi beklememek lazım. Muhalifler çıksın bağırsın. Onlar bağırmak yerine gece gündüz muhalefete saldırıyor. Ben muhalefet olsam bende sesini çıkarmam, beter olun derim. Ha keza seslerini çıkarıyorlar ama satılmış medya vermiyor ki. Grup konuşmalarında harika konuşiuyorlar, TÜİK basıyor, neler yapıyorlar ama medya göstermiyor, aksine gece gündüz iftira saçıyor .
Mesela meclis önergeleri . Verdikleri ve kabul edilmeyen önerhelere iyi bak derim . Şu an ortada muhalefet edecek bir muhalefet yok. Bunun nedeni muhalif partiler değil. Şimdi burada yazıp başımızı belaya sokmayalım. Nedeni belli. Tek adam sistemi böyledir. Ha keza halk. Hala yol yabtı diyen bir halk varken muhalefet ne yapsın.
Sen kendin demişsin aslında. Sana bak, bana ödeme diyerek yürüyor iktidar. Halkta buna tav olup oy veriyorsa muhalefet ne yapsın.
------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
|
|
Alıntı
|