Tekil mesaj gösterimi
Alt 10 Ekim 2022, 11:39   #40
Likör Nesquikle Sentez
Yes Quinn No Prenses*
Dizzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 8. Haftanın Konuğu Dizzy

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Anaaa ben soru sormamışım. Kapanmadan hemen farklı bir şeyler sorayım.

Geçen gün desteğini hissettiğim için geliyor bu sorular.

1) Sence bi' YouTube kanalı açayım mı? Açsam Taklitman TV kadar abonem olur mu? İlk abonem olur musun?
2) O çocuk mu daha yetenekli sence yoksa ben mi? Bazı taklitleri hiç benzemiyor çünkü. Bu arada bak uçmuyorum, hedefi düşükten koydum. Kendimi Ata Demirer ya da İsmail Baki ile kıyaslamadım bak. Ona göre.
3) Tek çocuk olmanın en çok hangi zorluğunu yaşadığını düşünüyorsun? Sence toplumdaki tek çocuk ile ilgili önyargıların ve algıların ne kadarı doğru?
4) Mesela ben kardeşim olmadığı için özellikle küçük yaşlarda, çoğu arkadaşlığımı kardeş yerine koyduğum için fazla güvenimin sonucu yediğim kazıklarla büyüdüğümü düşünüyorum. Belki tek çocuk olmasaydım böyle olmazdı diyorum. Ancak sonra da durup düşündüğümde; bunlar, bizi biz yapan detaylar diyorum. Senin buna bakış açın ne şekilde?

Hadi kolay gelsin. ^^
Yazıklarım olsun çok kırıldım

1) Bence aç, abone sayısı kendini pazarlaman ile doğru orantılı, doğru reklam yaparsan neden olmasın kiii seve seve ilk abonen olurum
Regex fun clup

2) Seni özellikle Barış Manço taklidinde acayip beğendim, şarkının nakarat bölümündeki yükselişin falan birebir. Seni seviyorum konuya objektif bakamam

3) Ben sevgi ve ilgi konusunda sorun yaşadım. Çocukluğumdan beri o kadar fazla sevgi ve ilgi gördüm ki, insan böyle olunca aşk hayatında sorun yaşıyor bence. Duygusal olarak çok tok olduğun için, diğerleri kadar çabuk güvenemiyorsun insanlara. Çok fazla ilgi ve sevgi gördüğümde kaçma eğilimi başladı bende, sıkılıyorum baya. Adına travma mı ne dersen de
Tek çocuk denilince şımarık ve bencil bir profil canlanıyor insanların gözünde ama bu bence doğru değil. Kardeşin olmadığından arkadaşlarını kardeş yerine koyuyorsun, tek çocuklar arkadaşlık konusunda aşırı derecede sadıktır o yüzden, kazık atmazlar. Genelde kazık yerler

4) o kadar haklısın ki, bende de aynısı oldu. Bu videoyu bırakıyorum buraya, her maddesi o kadar doğru ki.
Özellikle madde 2-4-6da kendimi buldum.
Sende izle bakalım hangisinde kendi çocukluğunu göreceksin (: