Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2022, 15:45   #2
Crois en toi! ✨
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Burcuna Göre Görmeden Ölmemen Gereken 3 Ülke!

Aslan – Kalbin Kuzeyde Kalabilir!
Eğlenceli, hayat dolu ve keyfine düşkünsün. Lider ruhlu bir yapın var. Tatil için bir grup arkadaşını organize edip onlara güzelce rehberlik yapabilirsin. Böylece çok da eğlenceli bir tatil geçirebilirsin. Ancak lükse ve gösterişe meraklı olduğundan, lüks bir tatil planlamak istersen bütçe nedeniyle yalnız tatil yapman gerekebilir. Seyahatlerinde kalabalık caddeleri ve görkemli mimari yapıları olan şehirler ilgini çeker. Mutlaka görmen gereken, kişiliğine en uygun üç ülke ise İtalya, Fransa ve Norveç. İtalya sahillerinde vakit geçirip, mimarisinin etkisinde kalarak sokaklarını keşfedebilirsin. Hatta sıcakkanlı, neşeli ve etkileyici kişiliğinle, İtalyan arkadaşlar edinebilirsin. Fransa; kalabalık caddeleri, lüks mekânları, sarayları ve müzeleriyle kalbini fethedebilir! Dünyanın en pahalı ülkelerinden Norveç’te Kuzey Işıklarını görmek ise senin için unutulmaz bir tatil anısı olacaktır.
İtalya, Fransa ve Norveç

Fransanın sadece Alsace tarafına gittim çokça da beğendim . Umarım diğer taraflarına da ve diğer 2 ülkeye de gidebilirim Giderim ya ben
  Alıntı