Alıntı:
konserve kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
hocam teşekkürler açıklama için, şu an aydınlandım
yetkili bi abiye benziyorsunuz hazır bulmuşken eşofmanlı şevket hoca gibi hissetmeyecekseniz bi soru sorcam. ben ilk forumlarla tanıştığımda mybb vardı. onu çok seviyordum sonra buna geçti hepsi, onu neden bıraktılar
|
MyBB güzel bir sistemdir aslında. Bu bahsettiğimiz vBulletin ve XenForo ücretli yazılımlar olmasına rağmen bilakis MyBB tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu. Bu soruna daha ayrıntılı yanıtı @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] verebilir, kendisi halihazırda MyBB geliştiricilerinden ve kaliteli bir MyBB Türkçe destek sitesinin de sahibidir.
Bu yakınlarda @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'ın da MyBB üzerine bir projesi olacak. Hatta şunu söyleyeyim; responsive (mobil uyumlu) tema bulma konusunda MyBB vBulletin'den daha bol seçeneğe sahip. Yani hâlâ kullanılabilir, kullanan çok fazla site de var. Genel forum olarak pek yok, işte yakında @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] yapacak bir şeyler.