Konu: MaVi
Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Ekim 2022, 15:28   #1
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Mavi Çiçek MaVi

MaVi

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'yi önce ki forumdan tanıyorum. Belki yüz yüze tanışmadık ama yakın yerlerde otursak tanışmak isteyeceğim kişilerden biri.
Duyarlı, samimi, değer kıymet bilen, duruşu ve saygılı oluşuyla hanımefendi biridir.

Kimseyi incittiğini görmedim, kendi halinde, kimseye karışmayan, kendime yakın bulduğum biri. Benim gibi huzurlu sakin ortamı seven biri olduğunu düşünüyorum hatta hissediyorum.

Kendisiyle kitap arkadaşlığımızda var. Ben son dönemde onun kadar okuyamadım. Hatta okuma konusunda baya bir tembellik yaptım. Kitaplar konusunda yine konuşmayı ümit ediyorum
Hatta belki bu sayede tekrar düzenli okuma alışkanlığı edinirim.

Bir daha göremeyeceğim diye açıkçası üzüldüğüm kişilerdendi. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'e de bahsettim bulsa burayı, gelse ne güzel olur diye.
Yokluğunda özledim. Şimdi iyi ki buradasın, bizimlesin.

Burada olman beni mutlu ediyor. Gördüğümde bir yakınımı görmüş kadar huzurlu hissediyorum kendimi
Cansın

Alıntı