Alıntı:
Eftamintokoftiden kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
O eksi rep değil. Forum ilk açıldığında kimsenin repi olmadığı için verilen repler sizin tabirinizle eksi rep(gri rep) olarak gözüktü.
Benim bildiğim bu şekilde @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] daha aydınlatıcı bir açıklama yapabilir, yanlışım varsa düzeltebilir.
|
Kimse bana rep vermediğinden yada verdiğinde ben eksi artısına bakmadığımdan bilmiyorum .. gönderdiklerim bana dönüş yapıyordu niye eksi rep veriyorsun diye.. ben iletişim olarak kullanıyorum hani konusu açılmışken yazayım dedim.. hatta burda bir bayanla polemik yaşamıştım o konu üzerine sonra konuyu farklı yere getirmiştim aradan çıkarmak için .. Ondan dedim yani benlik bir problem yokta sonrasında biri daha özel atmıştı neden eksi rep veriyorsun diye belirtiyim dedim
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..