Başlık devrik olmuş olabilir..
Her ramazan ayında illerin ilçeleri belde belediyeleri v.s etkinlik yapar iftar vakti yolda kalmış halk'a veya ramazanda evinde yiyecek bir'şeyi olmayan 'gariban' gariban demeyelim gariban zaten oruç tutmakla mükellef değildir aç kalıyorsa aç kalıyorum diye oruç tutulmaz..'da o mantıkla sözde çadırlar kurulur masalar sandalyeler falan.. ama genelde mahalle sakinleri oturur o masaya yer falanda kalmaz yolda gerçekten geciken insana neyse bu ayrı konu ..
Ramazan oruç berekettir denilir vaazlar hutbeler şeklinde bazen konuşmalar yapılır.. Ama görün bakın iftar sonrası temizlenme alanlarını bir izleyin.. Ekmek yemek çorba aklınıza ne geliyorsa yerlerde çöplerde...
Bu ramazan iftar çadırları bazen müzikol havasında açık hava sahnesinede dönüşür yani tamamen belediyenin siyasal etkinliğine döner...
Ya söz bana düşmez'de bir vatandaş olarak hani günaha'da girmek istemem böyle yazarak konuşarak ama .. Abi böyle ramazan şenliği iftar çadırı v.s yapacaksanız bari adına islam din ramazan oruç'u katmayın.. Diyin'ki belediye hizmeti sadece ...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..