Tekil mesaj gösterimi
Alt 23 Ekim 2022, 18:40   #18
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Rep Sisteminde Düzenleme Yapıldı

Alıntı:
Eftamintokoftiden kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

O eksi rep değil. Forum ilk açıldığında kimsenin repi olmadığı için verilen repler sizin tabirinizle eksi rep(gri rep) olarak gözüktü.

Benim bildiğim bu şekilde @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] daha aydınlatıcı bir açıklama yapabilir, yanlışım varsa düzeltebilir.
Aynen doğrudur. Ek olarak; eğer rep gücünüz 0 (sıfır) ise birine rep verdiğinizde aynı durum tekerrür edecektir. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], sana ben şimdi rep verdim ve rep gücün 10 oldu. Artık senin tarafınca böyle bir durum yaşanmayacaktır.

Alıntı:
konserve kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
evet bana da eksi rep vermişler şimdi, halbuki açıklama da komik ve eğlenceli, aba altından sopa gösterilmiş olabilir mi bilemiyorummm

şaka bir yana ben şeyi sormak istiyorum
mesela eskiden repleri konuyu uzatmamak ya da şahsi cevap vermemek için de kullanırdık, bunun dönüşünü nereden yapıyorduk ya, onu hatırlayamıyorum. saolun arkadaşlar repliyorsunuz gülüp eğlendiriyorsunuz okuyup geçmiş gibi görünmeyelim. sonra arkamdan demeyin 'bu kız tam bir moron'..............
Soruyu tam anlayamadım @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]. Rep nasıl verilir diye mi soruyorsun?

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı