Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Ekim 2022, 11:18   #1
Çevrimdışı
Avatarsız Forum Üyesi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Loading Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu / 24 – 30 Ekim

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu / 24 – 30 Ekim


Balık burcu 24 – 30 Ekim haftalık yorumları

Balık burç yorumları
: İlgi alanlarınız, merakınız ve öğrenme isteğinizin daha fazla artacağı bir sürece gireceksiniz. Uzak yerlere seyahat planlayabileceğiniz gibi uzak yerlerden misafirleriniz de gelebilir. Bakış açınızı değiştirmenize sebep olacak olaylar da önünüze gelirken hayata yüklediğiniz anlamı da gözden geçirebilirsiniz bu dönem. Haberleşme trafiğiniz artacaktır. Yeni bir eğitim programına başlamayı düşünüyorsanız şayet ideal bir dönem.

Venüs dokuzuncu evinize geliyor. Yabancı kültürlerle ilgili kendinize yeni şeyler katacağınız, özellikle sanatsal anlamda yeni şeyler öğrenebileceğiniz, vizyonunuzu genişletecek güzel bir Venüs transiti sizin için. Şehirler arası konular varsa, yurt dışı bağlantılı yapmanız gereken şeyler varsa, bunlar Venüs ile rahat ilerler. Keyifli olur.

Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi ile bu dönemde iletişime önem vermeli, tüm gücünüzü, konsantrasyonunuzu iş ve eğitim hayatınıza kanalize etmelisiniz. Finansal anlamda rahatlamalar yaşayabilirsiniz. İş arıyorsanız dost ve arkadaşlarınız aracılığı ile hayalini kurduğunuz işi yapma imkanını elde edebilirsiniz. Gayretlerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Güneş tutulmasının etkisiyle bugüne kadar deneyimlediğiniz acı tatlı olayların ruhunuza kattığı bilgeliğin farkına varacak ve yaşamınızın her safhasında bu enginlikten faydalanarak başarılı olabileceksiniz. Artık uzun vadeli planlar yapmalı ve bu planlarınızı uygulamaya koymak için bir an evvel harekete geçmelisiniz. Özel yaşamınızda ise verdiğiniz değerin ve sevginin karşılığını aynı şekilde alıyor olmanın huzuru, daha mutlu ve pozitif bir kişiliğe bürünmenizi sağlayacak.

29 Ekim tarihinde Merkür de Akrep burcunda transit yapıyor. Merkür eğitim ve seyahatler ile ilgili bir alanı etkinleştirirken beklediğiniz bir eğitim başlıyor olabilir. Yabancılardan haberler alabilir, iş için mecburi seyahat edebilirsiniz. Online hesaplarınız ve basın/medya ile ilgili işlerinizde aktif bir iletişim dönemi başlayabilir.





  Alıntı