Alıntı:
Carliotte ALves kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Tamam o zaman asıllı asılsız meraklı meraksızlık içeren sorularım .. Alınırsan ederini barkodla ona göre özür çiçeği atarım dfdsgfsg
Teşekkürler hangi kutuyu seçtiğinin önemi yok nasıl olsa ne seçersen seç ben kazandıracağım yarışmacıya oynayacağım sdfdg
|
hepsini cevapladığıma yemin edebilirim ama ispatlayamam tabi. neyse ruh halime göre cevaplarım değişmişse de artık bu da sizin bahtınıza
Naber özlem desem tepkin ne olurdu?
hiçbir şey, bana dediğini bile fark etmezdim muhtemelen
Konserve nickin ev yemekleri yapıyosun gibi hissettiriyor esnafsın ama ne üzerine?
üye olurken ana sayfadan yukarı çıkarken muhtemelen konu başlıklarında falan konserve kelimesi geçiyordu. gözüme takıldı demek ki, o an aldığım bir nickti çok da benle alakalı değil yani. danışmanlık yapıyorum ben tükanda, öyle bir esnafım
Kaç para yatırım yaptın ayda ne kadar kazanıyorsun dükkan dönüyor mu?
buna cevabım güzeldi ama şimdi yazmaya erindim tekrar. dönüyor diyelim dönsün kısaca dükkan
Bekarsın anladık artık ne olacaksa olsun diyorsun ne olmasını bekliyorsun bir evlilikte?
ne çıkarsa bahtımıza artık
Buradan başka yerlerde takıldığın yerler var mı?
var
Burada kimleri uzun yıllardır tanıyor samimisin?
tanıdık nickler var. eski muhabbetimizi ya da husumetimizi hatırlayamıyorum. o yüzden herkes bir yabancı şu an gözümde
Neden kadın sın? Kadın olmaktan mutlu'musun? Erkek olsaydın şunu yapardım dediğin var mı?
beni de allah böyle yaratmış işte, bilinmez. erkek beynine sahip olup basit düşünen bir canlı olmak isterdim. kadın olmak insanı çok yoruyor.
İnsan ilişki iletişiminde nelere değer veriyorsun?
kaliteye
Sevmediğin insanlara tavrın genelde nasıl etkileşim yaratıyor yani nasıl belli edersin kırmadan?
sevmediğim insanlar sevdiklerimle olan iletişimime bakarak rahatça farkı görebilirler. ama nöronları tıkalıysa ona bir şekilde ayrıca anlatırım, kişiden kişiye değişiyor anlayacağı dil tabi
Hayat matematik mi? Sözel mi?
kuantum
Dünya kendi ekseninde dönüyorsa yer küre neden sabit?
allah öyle yarattıysa demek
Can yücel şiirlerinden şu şiir beni anlatıyor his olarak dediğin var mı?
yok
Kaç kitap okudun deseler sayı verebilir misin?
veremem
Çayı kaç şekerli içersin?
şekerli şekersiz fark etmiyor, azalttım bu ara zaten şekeri de. çay içmem zaten
Gizemli takılmayı mı seversin?
benim her şeyim göz önündedir gizemli olmayı asla beceremem ama olmayı çok isterdim
Nerelisin nerede yaşıyor'sun?
evde
Kaç kardeşsin bize aile içinde kardeşlerinle yaşadığın komik bir olayı anlatır'mısın?
4 kardeşiz. 11 eylül saldırılarının olduğu akşam ablama bir şaka yapmıştık annemler evde yokken. bunu da tekrar anlatmaya üşendim şu an. güzel bir anıydı tekrar anımsayıp gülümsedim. vesile olduğun için teşekkürler
Ne zamandır forum sitelerinde bulunmaktasın?
10 yıldır falan. tabi dönem dönem koparak. son 7-8 ayda tekrar bir dönüş yaptım