Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Ekim 2022, 21:34   #24
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 10. Haftanın Konuğu konserve

Alıntı:
konserve kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
hakaret değil ya
fizyolojik olarak kadın ve erkek beyinlerine baktığımızda erkek beyni daha yüzeysel detaylara takılmadan işliyor. bunun aksi fizyolojik olarak zaten mümkün değil. ama kadınlarda öyle değil. bizim yüzlerce tona ayırabileceğimiz mavi renge siz sadece mavi deyip geçiyorsunuz ciddi efor sarfediyo kadınlar
kesin o icatların ardında da bi kadın vardır. yara bandını adam karısı için icat etmiş mesela. telefonun olayını hepimiz biliyoruz kim bilir daha neler vardır neler
hocam 0.2 puanı nereden kırdınız, ayıp ama emeğe saygı biraz
İşte biz beynimizi yormuyoruz ondan yüzeysel dokunup geçiyoruz.. bak mesela erkeklerin beyninin çalıştığı anlardan birisini seni benimle evlen diye kandırmaya çalıştığında gör sen... jdhjgjfh

Puan kırmadım puanlama usulüne uydum elimde şuan o kadarı vardı .. Hiç bir insan 10 üzerinden 10 olamaz.. ama sana on numara beş yıldızsın tamam diyebilirim... kj shdfjkg

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..