Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Ekim 2022, 09:59   #7
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Anadolu pahalılığı

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Nedeni şu sözde Anadolu İrfanıdır !!.

3 harfli marketlere laf ediyoruz ama iyi ki açıldılar. Bu marketler sayesinde bu leş sürüleri telef oldu .

2 liralık ürünü 4'e satarlar. Kredi kartı geçmez. Bozuk ürün satarlar. Asık suratla hizmet verirler. Say say bitmez. İş kendilerine gelince maliyet, getiri ücreti derler. Ama aynı zihniyet şimdi marketlerde pahalı, onlar fırsatçı diyor. Diyorum ya; tam o sözde Anadolu irfanı.

Bu ülkede bunlar kadar fırsatçısı olmadı. Tatil yörelerinde tatilci öperler. Üniversite olan yerde öğrenci öperler. Konuda bahsedilen anadolunun ücra yerinde herkesi öperler .

Ama sorsan en müslüman, en ahlaklı bunlardır .

O yüzden ben küçük esnaftan artık ciklet bile almıyorum. Yanından dahi geçmiyorum . Binde bir iyi çıkan varsa, anca onlara giderim, gidiyorum.
Seni ülkenin başına getirsek senden acımasız lider olur varya 4 sene sonrasında seçim kaybetceğini bilirsin ona göre parti kapatırsın

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı