Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Ekim 2022, 07:26   #1
Çevrimiçi
Zeynep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Kadrosu Şampiyonalar Ligi Gibi Olmasına Rağmen Erkenden Final Yapan Diziler

Kadrosu Şampiyonalar Ligi Gibi Olmasına Rağmen Erkenden Final Yapan Diziler

Kadrosu Şampiyonalar Ligi Gibi Olmasına Rağmen Seyirciyi Hüsrana Uğratıp Erkenden Final Yapan Diziler

8. Gün

Burcu Biricik, Buğra Gülsoy ve Musa Uzunlar'ın başrollerinde yer aldığı 8. Gün dizisi, büyük bir heyecanla başlamış fakat 6. bölümde ekran serüvenini tamamlamıştı.


Yalancı
Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrolünde yer aldığı İngiliz yapımı Liar dizisinden uyarlanan Yalancı dizisi, değişik senaryosuyla büyük bir hayran kitlesine sahip olmuş fakat bu yetmedi ve dizi 10. bölümde final yaptı.


Yalancılar ve Mumları
Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, İsmail Demirci, Feyyaz Duman ve Melike Güner'in başrolleride yer aldığı dram/korku türündeki dizi, 5. bölümüyle final yapmıştı.


Oğlum

Canan Ergüder'in setlere geri döndüğü, Nihal Yalçın, Serhat Teoman, Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı, izlerken dramı iliklerimize kadar hissettiğimiz Oğlum dizisi düşük reyting nedeniyle 15. bölümde final yaptı.

Kusursuz Kiracı
Serkan Tütüncü ve Dilan Çiçek Deniz'in başrollerinde yer aldığı Kusursuz Kiracı dizisi, yayınlandığı günden itibaren büyük bir kitleye sahip olmuştu. Fakat bu kitle yetmedi, dizi 6. bölümde final yaptı.

Son Yaz
Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit'in yer aldığı Son Yaz dizisinin serüveni farklı konusu ve başarılı kadrosuyla beğenilse de ikinci sezonda 5, totalde 26 bölüm sürdü.
Ahh ahh Misafir dizisine çok üzülmüştüm ..



[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Konu Zeynep tarafından (27 Ekim 2022 Saat 07:28 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı