Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Ekim 2022, 17:23   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Barron Şelaleleri | Avustralya

Barron Şelaleleri | Avustralya



Barron Şelaleleri | Avustralya

Avustralya'nın en güzel ve en popüler şelalelerinden biri Barron olarak bilinir. Şelale aynı adı taşıyan nehir üzerinde bulunmaktadır. Deneyimli gezginler, su hacmi maksimum olduğu zaman yağışlı mevsimlerde bu doğal manzarayı ziyaret etmenizi önerir. Kuraklık dönemlerinde Cairns kıyı şeridini ziyaret eden turistler, güçlü şelale yerine sadece küçük bir su akışı görürler.

Barron şelalesi sadece güçle değil, aynı zamanda çevreleyen harika manzara ile de karakterizedir. Şelale sürücüsü unutulmaz bir macera haline geliyor. Milli parka, Cairns ve Kuranda arasında trenle ulaşılabilir. Milli Park topraklarındaki demiryolu sadece nakliye taşımacılığı için kullanıldı. 19. yüzyılda burada bir yolcu treni kurmaya karar verildi.

Retro trend inanılmaz bir tasarıma sahiptir. Onun yolu çok sayıda tünel ve köprü boyunca uzanır, bu yüzden bir yolculuk kesinlikle sıkıcı olmaz. Ana tren duraklarından biri Barron şelalesinde. Turistler pitoresk çevresi arasından dolaşabilir ve 256 metrelik yükseklikten düşen su akıntılarına hayran olabilirler. Şelaleden çok uzak olmayan konforlu izleme platformları vardır, bu nedenle rahat koşullarda şelale otlatabilirsin. Bahar, milli parka yapılacak bir gezi için en iyi zaman olarak değerlendirilmektedir.




Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı