Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Ekim 2022, 19:15   #9
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Dibini bulamadığınız şeyler

Alıntı:
Tupac kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

San kardeş sana.. Absürt,saçma konularını seo arkasına saklayan sana. O ufak şeyin anlamaz ama sana kardeş. Sen çocuk kandır. Nick falan yaz. Ben kimleri gördüm bu forumlarda ama kimsenin ben şuyum yaptıklarım vs diye ergen tavır görmedim. Ben senin yaptığın bir icraat duymadım. Ama çok senin gibi ergene yol verdim.O ufak şeyini başka şeylerde kullan. Bak senin konuların gibi sub. Msj var. (: Sana cevap vererek çok prim vermiş oldum. Hadi canım alınma hayatım. Öptüm...
Senin abilerinle ben bilardo masasında rulet için yatırmaca oynadım la Kardeş diyon insan kardeşine ensest hitap eder mi Tanımadığın insana sen nasıl kuruluyorsun sana kardeş sana diyorsun ? Benim problemim ruh hastalığının kaynağı bu.. Beni tanımıyorsun ama saçma konularıma girip yorum yapıyorsun.. e tamam o zaman saçma insansın ki saçma konuların altında bulunma hissiyatı hissediyorsun

Hoş geldin aramıza senide yazdım tahtaya ama senden puan gelmez bana sadece ün katmış olurum
Oğlum ben 17 yaşındayım bilmiyon mu beynim yok benim ters falan uçuyorum bazen.. ha birde seo saçmalığına inanan birisi değilim onu nerden ossurdun şimdi

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı