Tekil mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2022, 17:35   #3
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Haluk Bilginerin Eleştirisi

O zaman kimse kitap çıkarmasın Bu yani öyle mi
Ben tam tersi düşünüyorum.. İlkokul mezunları dahi çıkarsın.. Dil ile yazı buna takılıyorsak bir gram ileri gidilmez.. Çok satılan kitap çok satılan bir şarkı olmasaydı haluk başkan bunu eleştirmezdi.. Demek'ki alıcısı var okurları var..

Her zamanın zamanesi bir eski nesile göre saçma gelecektir..
Ben 1970 yapımı filimler izlediğimde'de orda zamane çocuğu işte diyorlar.. Şimdi'de öyle..

Dil neden bozulsun ? Alfabemiz'de olan harfler ile cümle kuruyorlar..

Şimdi burda

sende aynısın dediğimde
Sen'de aynısın dediğimi değiştirmez..

Kitap yazmış adam bastırmış.. Okuyun okuyun diyen adamların kendisinden yaşça küçük insanları eleştirmesi çok saçma abi..

TDK ne işe yarıyor mesela.. kontrol etsin.. Şive konuşmalarını koruyan bir devlet yapımız'da var.. Yazılışı farklı okunuşu farklı olan diller yabancı diller zaten..
Bilemedim şimdi herkes türkçe öğretmeniyim' diye geziyor.. Kimse öğretmencilik oynamak zorunda değil..

Ki biz sms'lerde nbr mrb şeklinde iletişim kurmuş bir nesiliz.. yine türkçe alfabe var...

İmla kuralları test' ve sınavlar'da geçerlidir.. vatandaşın ağızına onu sokamazsınız abi..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..

Konu Gress tarafından (31 Ekim 2022 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı