Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Kasım 2022, 22:49   #9
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 11. Haftanın Konuğu rainbow6

Alıntı:
Fiona kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Oooo hayırlı olsun.

Seni de tanıyalım bari @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] kimdir , ne yapar?
Ben benim, peki sen kimsin .

Bilgisayar programlama okudum. Ama işi bi süre yaptıktan sonra yapmadım. Ardından uzun süre restoran yöneticiliği yaptım. Şimdide mağaza yöneticiliği yapıyorum. Yani temsili olarak ben;

Spontane insanım. Bazen pişman olsam da, hayatı böyle yaşamayı seviyorum. O an kafama ne eserse onu yaparım.

Onun dışında bilgisayar oyunları oynamayı severim. Pek tabii asla toz kondurmayacağım dehşet cengiz sinema ve dizi kültürüme de asla laf söyletmem . İzlediğim dizi ve filmleri yanyana koysak, dünyayı 18464 kez turlar .

Zaten forum ahalisinin yüzde 99.99'u gibi eğlenmeyi, içmeyi severim. Hayata bir kez geliyoruz sonuçta. Anı yaşamak lazım .

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Kolay gelsin @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]. Ne zaman devrim yapıyoz? Şaka şaka. Parçamızı bulamazlar yemin ederim.
Biz yapsak yapsak anca bunu yaparız .

Alıntı:
mamihlapinatapai kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Siyaseti takip ediyorsun sanırım..
Sence Türkiye de gerçekten devlet başkanı olacak yetide biri var mı ?
Tarafsız şekilde yorumlarsan sevinirim

Ülkemizde bu tanımın içi öyle bir boşaldı ki. Devlet başkanı deyince asan kesen, bağıran, karizması olan birisi bekliyor herkes. Halbuki ne alaka. Mesela Ecevit. Halktan biri idi. Sade yaşamı vardı. Naif ve kibardı. Hiç kötü sözü yoktu. Halk gibi yaşardı, lüksü yoktu. Buna en yakın Kılıçdaroğlu var. Çoğu kişi kızacak ama bu bi gerçek. Kişilik olarak olmasa da, yaşam tarzı, hayata bakışı tam da buna uyuyor. Mesela Sezer. Ondan da harika bir devlet başkanı olurdu. Ülkemize böyle devlet başkanı yakışır, lazım. Toplumu anca bu kafada birisi bir araya getirir. Bu parçalanmayı anca böyle bir düşünce durdurabilir. Ha, isimler şuan bu dediğim düşünceye en yakın isimler diye zikrettim. Bu kafada olan birisi benim için ideal başkan adayıdır. Ha keza İmamoğlu’da buna dahil. Yaşam tarzı aileden gelen bir lükse sahip ama en koyu karşıt görüşle bir sabırla konuşan, onu dinleyen birisi. Ülkemizin ihtiyacı olan bir düşünce ve karakter bence.

BU ülkenin ey meyy diye bağırıp çağıranların, ona buna hain diyenlerin, ultra lüks 234324 odası olan yerlerde kalanlara değil, bu resmini çizdiğim kişilere/düşüncelere ihtiyacı var. Zaten bu tarz birisi başa gelse, kafadan 10 yıl ileriye gideriz, toplumdaki huzursuzluk bir nebze azalır.

Alıntı:
Dizzy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Kolay gelsin, seninle benim sonumuz muhtemelen Silivri
Sorularımla gelicem
Bizim marşımız olsun bu ahaha

Alıntı:
Roman kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim dostum, kolay gelsin.
Seni yıllardır tanırım ama ismini öğrenemedim hala, adın nedir ? : )
Tolga .

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------