Tekil mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2022, 15:17   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Pink Sands Plajı | Bahamalar

Pink Sands Plajı | Bahamalar



Pink Sands Plajı | Bahamalar

Gezegendeki en romantik sahillerden biri, Bahamalar'da veya daha doğrusu Harbor Adası'nda aranmalıdır. Burası, büyüleyici bir Pembe Sands Plajı'nın bulunduğu yerdir - pembe kum ve mavi renk tonundaki berrak su ile bir kumsal. Sıradışı görünümü olan kumlu bir sahil, sahildeki mercanlardan kaynaklanmaktadır. Küçük parçacıkları kum taneleri ile karıştırılır ve pembe bir renk verir. İnanılmaz plaj adanın doğu kısmında, uzunluğu yaklaşık 3000 metre

Sahilin yakınında, yüksek dalgaları durduran bir mercan resifi var. Pembe Sands Plajı, dünyanın en sakin ve en güvenli plajlarından biri olarak kabul edilir ve sadece hayalperestler ve sevgililer arasında değil dalgıçlar arasında da popülerdir. Harbour Island, dünyaca ünlü ünlülerin ve zengin gezginlerin dinlenmek istedikleri birkaç şık otelinin bulunduğu bir yer.

Pitoresk sahilde yürürken, Sylvester Stallone veya Colin Farrell ile tanışabilirsiniz. Onlar için Pink Sands Beach, uzun zamandır en sevilen tatil noktalarından biri haline geldi. Aktif yolcuların pitoresk sahili ile minyatür bir adaya erişmesi zor olmayacak. Harbour Island, feribot iletişimiyle Nassau ile bağlantılıdır. Birçok turist, gezi turunun bir parçası olarak onu ziyaret ediyor. Eleuthera'da, pembe bir kumsalda dinlenmek isteyen gezginler tekne kiralayabilir ve birkaç dakika içinde pitoresk sahile ulaşabilirler.




Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı