Tekil mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2022, 15:19   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Lencois Maranhenses Plajı | Brezilya

Lencois Maranhenses Plajı | Brezilya



Lencois Maranhenses Plajı | Brezilya

Lencois Maranhenses Beach kesinlikle dünyanın en eşsiz plajlarından biridir. Brezilya'da bulunan bu doğal alan aynı adı taşıyan doğa rezervinin topraklarında bulunuyor. Güzel göl ve lagünler oluşturan kar-beyaz kum tepeleri ile azure sularının eşsiz bir bileşimi. Kumlar arasında bulunan havuzlar sıradan yağmur suyu ile oluşturulur. Lencois Maranhenses Plajı'nın görünüşünün rüzgâr etkisi altında sürekli değiştiği dikkate değerdir.

İnanılmaz doğal manzara ancak yağışlı mevsimde takdir edilebilir. Plajlardaki romantik yürüyüşlerin yanı sıra burada turistler, diğer heyecan verici eğlencelerin muhteşem bir seçkisine sahiptir. Aşırı spor hayranları bir kum tahtası üzerinde barkhans gezmeye ve bir helikopter turu sırasında doğa rezervinin güzelliğini kuşbakışı bir görünüme kavuşturma fırsatı bulacaklar.

Özel menşeine rağmen, Lencois Maranhenses plajı çok temiz ve yüzme için ideal. Maksimum ölçekli plaj Ocak ayında ulaşır. En büyük lagünlerin bazıları sıcak bir yaz yüksekliğinde bile kurur. Kural olarak, plaj sezonunun yüksekliği Mayıs başından eylül sonuna kadar bir süre olarak kabul edilir. İnanılmaz derecede güzel lagünlerle çöl dünyanın önemli bir yeridir, binlerce yıldır doğa güçleri tarafından şekillendirilmektedir.




Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı