Tekil mesaj gösterimi
Alt 03 Kasım 2022, 21:36   #14
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 11. Haftanın Konuğu rainbow6

Alıntı:
Heartbreaker kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Siyasetle çok içli dışlı olmak yormuyor mu

Niye yorsun ki. Ülke zaten siyasi iktidar yüzüne siyaset arenasına döndü. Nefes alsak artık siyaset oldu .

Alıntı:
Carliotte ALves kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Selam nasılsın? Soğuk su ile duş alır mısın?
Beni seviyon mu? Neden beni hiç yemeğe çıkarmıyon?
Alkol ile aran nasıl?
İki çıta mı bir mıntıka mı?
Askerlik hakkında ne düşünüyor'sun?
Bu sitede işin ne ?
Takıldığın yerlerde en iyi site hangisi ?
Mesleğin işin ne?
Kaç kardeşsin yaşın kaç ?
Siyasetle alıp veremediğin ne birşeyleri değiştiremiyeceksen ?
Resim çizme yeteneğin var mı?
Flört ederken alternatif flörtlerin var mı?
İstanbul hakkında ne düşünüyor sun?
Bir atari oyunu yapımcısı olduğunu farzet şu oyunu ben yaptım deseydin?

Beni seviyon mu? Neden beni hiç yemeğe çıkarmıyon?

Yemeği boşver. Rakı yaparız .

Alkol ile aran nasıl?

İyidir .

İki çıta mı bir mıntıka mı?

Sorudaki mahiyet pek anlayamadım ama mıntıka diyeyim .

Askerlik hakkında ne düşünüyor'sun?

İki görüşle alakam yok ama askerlik için şöyle diyorum;
Askere gitmeden önce ülkücü idim, askerden sonra komünist oldum .
Bu devasa tanımlama ve örnek sanırsam her şeyi özetliyor.
Askere gitmeden önce epey radikal düşürdüm askerlik için. Askere gitmeyenlere söverdim, askerlik rörörö derdim. Askerden sonra tam tersini düşündüm. Çocuğum olsa yollamazdım . Bedelli vs. ne ise onun için uğraşırdım.

Bu sitede işin ne ?

Forumların en has zamanlarını yaşadım. O yüzden buradayım. Bi gün forumlar ne oldu acaba dedim. Çoğu ölmüştü. Ortam yoktu. Online sayısı eksilerde idi. Buraya (yani öncesi yere) geldim ve ortamı, forumu çok beğendim. O eski forum tadını aldım. O gündür bugündür vantuz gibi yapıştım foruma .

Takıldığın yerlerde en iyi site hangisi ?

Eskiden evrimağacı, bilimfili ve khosann (özellikle bu site muhteşemdir) çok takılırdım. Şimdi vakit olmadığı için ekşi, burası, webtekno ve yutupta takılıyorum.

Mesleğin işin ne?

Yıldız Teknik Bilgisayar Programlama mezunuyum. Ama bu işi bıraktım sonra. Salak mı yaptım, bence öyle. Ama ben spontane bi insanım. İnanılmaz zevkle yaptığım bi işti ama bazı koşullarda değişince, sektör değiştirmek durumunda kaldım.
Daha önce uzun süre restoran yöneticiliği yaptım. Şimdi mağaza yöneticisiyim.

Kaç kardeşsin yaşın kaç ?

Kardeş olayından girdin ayarım bozuldu. Sözde 3. Birisi ile onlarca yıldır görüşmüyoruz. Öteki 2-3 sene önce gitti haber yok. Yani aslında sıfırım. Yaşa gelince.

Siyasetle alıp veremediğin ne birşeyleri değiştiremiyeceksen ?

Haksızlığa gelemiyorum. Şimdiki siyasette bu var. Yalaka olan sıfır bilgi ile senden daha fazla maaş alıp, daha iyi yerde çalışıyor. Gidip 50 tl olması gereken peynire 150 tl veriyorsun. Say say bitmez. Bunlara isyan etmek siyasetse evet alıp veremediğim var. Kaldıki ülkemizde siyaset öcü gibi gösteriliyor. Siyaset yapma, amma taktın diyorlar. Halbuki herkes böyle olsa ülke daha iyi bi yer olurdu. Ayrıca bir şey değiştiremeyebilirim. Ama bir iki kişinin düşüncesini değiştirsem o bana yeter. Klasik karınca hikayesi ).

Resim çizme yeteneğin var mı?

Sıfırdır. Çöp adam bile çizemem. Ama bana iki çöp adam göster, bir şey yaz de, sayfalarca şey yazar, ondan hikaye çıkarırım ).

Flört ederken alternatif flörtlerin var mı?

Asla. Bu hem kendime hem de karşıdaki kişiye saygısızlık olur.

İstanbul hakkında ne düşünüyor sun?

Doğma büyüme İstanbulluyum. Ta ki 1.5 sene öncesine kadar. Taşındım oradan. Arada özlemiyor değilim. Moda sahilinde bira içmeler, vapurda martılara bakmak vs. vs.
Ama İstanbul artık yorucu olmaya başlamıştı. Trafik, kalabalık, pahalılık, mülteci, beton sonra yine beton ). İstanbul 30-35 sene ehli bi elde olsa idi (bak yine iş siyasete kayıyor. Ben ne yapayım D ) şu an İstanbul, şuanki halinden bin kat daha iyi olurdu.

Bir atari oyunu yapımcısı olduğunu farzet şu oyunu ben yaptım deseydin?

River Raid.
Atari oyunlarında en ayıla bayıla oynadığım oyundu.

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------