Alıntı:
Dua ' kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Yok, yanlış anlaşılmışım
Hayatının merkezi zaten olamaz, çalışan biri olarak reeal hayatın zorluklarına da deyinecek olursak.
Bir zamanlar bende senin gibi verilen rankın sorumluluklarını iliklerime kadar yaşayan biriydim demek istedim. Yeri geldi moderatör de olduk yeri geldi forum da kurduk. O bambaşka bir sorumluluk bilinci zaten. Ve ben bu yorumu kötü anlamda değil güzel anılarımı hatırlayarak yazdım sana
Herkes, hele ki şu zamandaki gençler sorumluluktan çokça kaçar oldular, kadir kıymet bilmemekle birlikte emek nedir bilmeyenler çok. Senin güzel kalbini ve karakterini burdan hissedebildiğimi yazmak istemiştim Niyetim asla kötü değil, yanlış anlaşılmaya yol açtıysam kusura bakma
|
Yok alınarak zaten açıklamadım, kötü bir niyetinin olmadığının farkındayım
İlk kelimelerinden sonra sadece "hayatının merkezi" şeklinde söyleyince, o kısım yanlış anlaşılabilirdi. Garanticiliğimden açıklık getirmek istedim
Mesela konu kasanlar oluyor ama amaç konu kasmak onlarda, konu içeriğine özen göstermeden düzensiz açıyorlar.
Açıklama huyum var benim, uzun da yazarım çok bazen.
Uzun yazma konusunda @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'i de geçtim, ondan daha uzun yazıyorum
Cidden yanlış anlaşılma yok, garanticilik huyumdan tamamen