16 Kasım 2022, 16:16
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: 13. Haftanın Konuğu Mollasse
Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Kolay gelsin @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]. Şimdi güçlü hafızamın bir ispatı olarak nokta atışı yapacağım. Daha önce Arachne nickini kullanmış olabilir misin? ^^
Açıkçası kullanıcı adını Mollasse olarak değiştirdiğini görünce bir an Ceren olabilir misin diye düşünmedim değil ancak benzerlik olabileceğine daha yüksek ihtimal verdim. Oluyor böyle şeyler. @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] bizim eski foruma ilk geldiğinde de onu kısa bir dönem Zeze kullanıcı adını kullanmış birine zannedenler olmuştu.
Neyse; memnun musun forumumuzdan? ForumAdası hakkında düşüncelerini öğrenebilir miyiz?
|
Bu kadar nokta atışı da beklemiyordum çok şaşırdım şu an o nick ile en fazla 100 mesaj atmışımdır, evet oyum. 
Evet memnunum, sakin bir ortam. Ortalık karıştıranlara denk gelmedim, herkes kendi halinde ve saygılı. Temasını da beğendim genel olarak hoş buldum ellerinize sağlık. Daha iyi yerlere de gelir umarım.
|
|
|