Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2022, 14:02   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Cemoro Lawang Kasabası | Endonezya

Cemoro Lawang Kasabası | Endonezya



Endonezya'daki en küçük ve en güzel kasabalardan biri Cemoro Lawang'dır. Kasaba, ününe borçlu olduğu yanardağ Bromo'nun yakınında bulunuyor. Turistler çevredeki gezi turları çerçevesinde şehri ziyaret ederler. Çoğu gezgin, dağlarda yürüyüşe başlamak ve şafak söktükten sonra görkemli yanardağların tadını çıkarmak için bir gece burada kalıyor.

Kasabanın birinci sınıf otelleri yok. Hemen hemen tüm hanlar, turistlerin onlara bir veya iki gece harcayacakları şekilde tasarlanmıştır. Volkanların yanı sıra, bu pitoresk kasabada birçok ilginç cazibe merkezi bulunmaktadır. Birkaç antik Hindu tapınağı vardır. Ayrılmış mekanlara yürümek ve yerel faunayı görmek mümkündür. Cemoro Lawang, Bromo yanardağına en yakın yerleşim yeridir. Şehir, deniz seviyesinden 2217 metre yükseklikte bulunmaktadır.

Kentin yakınında ünlü gözlem güvertesi, Penanjakan, yanardağın harika bir görüntüsünü sunuyor. Bu sakin ve güzel şehirde birkaç gündür kalmak isteyen konuklar, birinci sınıf Cemara Indah otelini tercih edebilirler. Birçok hanenin aksine, sıcak su ve panoramik Bromo yanarın panoramik manzarasına sahip bir verandaya sahip geniş bir aile süit vardır. Şehrin kendisi küçük, bu yüzden yürüyerek keşfetmek uygun. Restoranlar, kafeler, mağazalar ve yerel ustalar tarafından hatıra eşyası satın alabilecekleri şaşırtıcı bir hediye dükkanı da dahil olmak üzere gerekli tüm modern turistik mekanlara sahiptir.




Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı